Pár od susedov

Pár od susedov
https://www.databazeknih.cz/img/books/31_/314391/bmid_par-od-susedov-Wdh-314391.jpg 4 5170 5170

Zdá sa, že Anne a Marco Contiovci majú všetko – navonok harmonický vzťah, pekný dom a úžasnú dcérku Coru. Jednej noci, keď sú na večierku u susedov, však Cora záhadne zmizne. Podozrenie okamžite padne na rodičov. Detektív Rasbach vie, že vystresovaní manželia niečo skrývajú. A nielen oni. Každý v ich okolí má svoje tajomstvá a pátranie je tak čoraz zložitejšie. Za zastretými oknami sa postupne vyplavuje jedno desivé tajomstvo za druhým... Strhujúca dráma, plná neočakávaných zvratov, nezadržateľne speje k šokujúcemu odhaleniu.... celý text

Literatura světová Pro ženy Thrillery
Vydáno: , Fortuna Libri (SK)

The Couple Next Door, 2016

Sabina335
03.03.2020 5 z 5

Kniha je velmi krásně napsaná, jednoduchá, ale velmi zajímavá zápletka. Jen mi konec připadal trochu rychlý, autorka se mohla ještě trochu rozepsat a udělat to krapánek záhadnější, ale i tak hodnotím knihu velmi pozitivně.

Lucaaa
29.02.2020 4 z 5

Kniha se mi celkem líbila. Překvapil mě závěr

Myrna
28.02.2020 4 z 5

Velmi dobrá, napínavá kniha plná zvratů. Přečetla jsem na jeden zátah. Doporučuji, stejně jako knihu Nevítaný host. Jdu právě na další spisovatelčinu knihu Někdo cizí v domě. A budu se těšit na další díla S. Lapena :-) .

Aneta13
28.02.2020 5 z 5

Knížka byla skvělá a hrozně dobře se mi četla. Tak v půlce už víte co se stalo, ale má to do konce knížky ještě spoustu nečekaných zvratů.
Znovu mě zase zklamal otevřenější konec. Nějakou věc překonali a hned se zase něco stalo, ale jak to dopadlo se nedozvíme.

Pav
27.02.2020 5 z 5

Kniha je napínavá až do konce. Moc dobře se čte. Žádné zbytečnosti.

8371
26.02.2020 5 z 5

Doporučuji

Sima1207
26.02.2020 5 z 5

Skvělá knížka!

knihomolka27
25.02.2020 4 z 5

Někdy si říkám jestli je tahle autorka ta samá co napsala Nevítaný host. Nevítaný host je jako film nominovanej na oscara a tahle knížka s Někdo cizí v domě je jako hodně špatný béčko. Jediný co beru v knížce jako pozitivum je čtivost, jednoduchý děj, a námět, který se podle mě dal ale zpracovat daleko líp.

A ted mínusy: A taky spoilery

Marco se choval jako naprostej blbec. Anne nedokázala uvažovat rozumně ani 20 minut v kuse. V knížce se toho dělo strašně málo, žádná akce. Vadilo mi , že se tam neustále opakovalo to samý. A ten konec.......prostě strašná divočina.

TereVy
20.02.2020 4 z 5

Lapena jako vždy nezklamala, ze všech tří se mi ovšem líbila nejvíce Někdo cizí v domě ... jsem zvědavá na novinku Jeden z nás

evik2710
19.02.2020 4 z 5

Super napínavá knížka

the_res13
19.02.2020 3 z 5

Mám ohledně Manželů od vedle trochu smíšené pocity. Četlo se to samo, ale bylo to způsobeno spíš umem spisovatelky, než dobrým příběhem. Ten byl jakousi roztahanou povídkou, která se dala zfouknout do sta stran (autorka to zvládla rozpatlat na skoro 300, tleskám), a okořeněn předvídatelnými "zvraty" a průhledným vývojem postav. Ale konec byl zajímavý a díky němu dostala kniha, za minutu dvanáct, šmrnc.

Lucciella_L
18.02.2020 5 z 5

Parádní čtení s nečekaným koncem

Jana92
17.02.2020 5 z 5

Naprosto uzasna kniha plna necekanych zvratu,knizka se nedala odlozit :)

terez83
16.02.2020 4 z 5

Kniha je napínavá, čtivá. Závěr jsem sice trošku čekala ale i tak nezklamala.

alusa4302
14.02.2020 5 z 5

Neskutečný příběh s postupným šokujícím rozuzlením, velmi strhují čtení.

Ver1982
14.02.2020 3 z 5

Kniha není špatná, ale od knih označených jako “světový bestseller” očekávám mnohem víc.

andrea7191
13.02.2020 5 z 5

Perfektně napsaný příběh, od kterého je takřka nemožné se odtrhnout. Napínavé od začátku až do konce.

Surikata369
12.02.2020 3 z 5

Kniha co má fakt spád, čte se sama a když se do ni člověk opravdu ponoří, tak to přečte za jeden či dva dny.

katerina7986
09.02.2020 4 z 5

Knížka se mi líbila. Některé zvraty jsem vůbec nečekala. Doporučuji přečíst

Ajushka
09.02.2020 4 z 5

Autorka opět nezklamala, ihned mě vtáhla do děje a kniha mě moc bavila. Jenom mi trochu vadily opakující se informace, které se týkaly vyšetřování (stále se opakovalo to, co se stalo atd.). Jinak super, dobře promyšlený, čtivý příběh a plno zvratů. Líbilo se mi, jak to bylo celé zamotané a uhodnout viníka nebylo snadné.. a ten konec - WOW! Určitě doporučuji.