Umění fermentace II

Umění fermentace II
https://www.databazeknih.cz/img/books/48_/483582/bmid_umeni-fermentace-ii-ipw-483582.jpg 5 3 3

Umění přírodní fermentace, díl druhý se věnuje pivům a dalším alkoholickým nápojům, kváskovému chlebu a dalším kvašeným obilovinám, misu, tofu a tempehu, masu, rybám a vejcím i fermentaci v širším kulturním kontextu. Pokud jste fanoušci fermentace nebo se o tomto oboru chcete více dozvědět, něco si doma nakvasit, vybavit si kuchyň, osvojit si opravdu jednoduché postupy, až detektivně si počíst o světě přátelských mikrobů prospívajících našemu lidskému zdraví, kulinářsky pocestovat po celém světě a stát se expertem v přípravě kvašených potravin od kváskového chleba přes zeleninu po rozličné alkoholy, tahle kniha vás nesmí minout! Kvůli rozsahu jsme se rozhodli titul Umění fermentace pro české vydání rozdělit na dvě samostatné knihy.... celý text

Literatura naučná Osobní rozvoj a styl Zdraví
Vydáno: , Alferia
Originální název:

The Art of Fermentation, 2021


více info...

Přidat komentář

Abikk
04.01.2023 5 z 5

Skvělá kniha o fermetování potravin s chutnými návody :o)