18LenkA12

Skvělá historická detektivka, která čtenáře vtáhne si děje. Kniha se čte jednoduše bez nějakých problémů. Knihu můžu jen doporučit

Jedna z mála knih, která mě nezaujala a nebavila. Jsou určité knihy, které člověk má jej v knihovně, protože to patří do klasiky a toť spadá do této kategorie.

Neuvěřitelný emoční příběh inspirovaný skutečnou osobou a jejími zážitky. Knihu jsme četla jedním dechem a doufala, že příběh šťastně skončí. Ten zvrat na konci mě velice mile překvapil. Knihu můžu jen doporučit.

Silný příběh na pozadí skutečných událostí. Je bolestně dojemné sledovat životní příběh Benjamina Solomona. Celou dobu jsme mu držela palce, aby svůj boj s vyhrál. Celý příběh v knize graduje až ke konci. Všem můžu jenom doporučit.

Zajímavý netradiční příběh, který mě zaujal, ale nebavilo mě to, jak autorka pojala jeho vyprávění. Na můj vkus v knize bylo moc popisu jednotlivých postav. Čtyři hvězdičky jsem dala kvůli vyvrcholení na konci.

Úžasné pokračování knihy VE SKRYTU STÍNŮ. Každá jednotlivá kapitola nutí číst knihu dál a dál. Čtenář zde najde akci s napětí, ale i nečekané zvraty s překvapení. Už teď se těším až vyjdou další knihy této dechberoucí série. Knihu doporučuji.

Krásná oddechová četba od české autorky. Příběh tří lidí, které spojuje přátelství a láska k jedné z hlavních postav. Celý příběh jsem prožívala s hlavní hrdinkou Miou, která má ráda knihy a jízdu na snowboardu. Přála jsem si aby vše skončilo šťastně, bohužel vše skončilo jinak. U dočítáni epilogu už jsem brečela jak želva, jelikož celý příběh byl emotivní. Knihu můžu doporučit.

Tato kniha se mi od autorky moc nelíbila, jelikož děj se pořád motal dokola a táhl se svým tempem. Rychlý spád a dostala kniha v posledních třech kapitolách. Jinak co se mi líbilo na této na knize byly smyšlená úryvky knihy z hlavních hrdinů, kde mi přišlo, že bylo mnohem víc akce.

Po mírně nezáživném začátku se děj knihy velice dobře rozběhl. Příběh mě stále nutit číst dál a dál, jelikož jsem chtěla vědět co dalšího se stane hlavním hrdinům. Už teď se těším na další knihy dané série a tuto knihu můžu jen doporučit.

Průměrně napsaná kniha s dětským motivem. U této knihy mě zklamaly jednotlivé popisy osob/situací. Mnohem lepší mi přišlo filmové zpracování od Walt Disney.

Další skvělá kniha od autorky pojednávající o neskutečné síle, lásce a naději. Soudržnost v rodině a odhodlání jednotlivých sester využít každičkou příležitost, aby byly spolu a vše dohromady zvládly je dojemná. Bylo úžasné vidět jak každá bojuje sama se sebou a zjišťuje, že čím víc o něčem mluví tím se stín lépe vyrovná. Knihu můžu všem doporučit.

Ze začátku jsem se trochu ztrácela v postavách a čtení mě moc nebavilo. Postupem času se děj změnil a příběh mě vtáhl do sebe, že jsem chtěla vědět jak to dopadne. Autorka umí psát tak dobrodružně a napínavě, že se už teď těším až si přečtu další její díla. Strom duchů můžu všem jen doporučit.

Zajímavé ikdyž náročné čtení nelehkého tématu a kruté době. Připadalo mi velice zajímavé jak se sestra na porodním dokázala postavit jiným a to že ji minul trest na místě, kde se jakýkoliv odpor trestal. Neumím si představit, že bych něco měla takového sama zažít.

Krásný romantický příběh, ve kterém je daná zápletka pomalu rozpletena. Dějové linky dvou příběhů v jiných dobách se krásně prolíná a čtenář vše pochopí až ke konci knihy. Tuto knihu můžu jen doporučit.

Skvělé a napínavé pokračování série Země odvážných. V tomto díle je plno zvratů, které nutí číst knihu dál. Už teď se těším na další pokračování osudů hlavních hrdinů.

Knihy od této autorky mám moc ráda, protože v každém jejím díle je plno napětí a dobrodružství. V této knize se seznamujeme s novými hrdiny, kteří bojují o své přežití a postavení ve skupině. Zápletka, která byla na konci je velice překvapivá a už teď se těším na její vyřešení během dalších dílů.

Nádherné zakončení série Letopisy Narnie. Celou sérii jsem četla před 15 lety a musím říct, že je krásné si číst o vysněném světě. Kdo celý život na něco věří tak se mu to po smrti uskuteční nebo aspoň dle Aslana a země Narnie. Poslední díl doporučuji stejně jako ostatní díly. Autor umí vtáhnout do děje a knihy jsou čtivé.

Další příběh ze světa Narnie, který nezklamal a rozhodně stojí za přečtení. To jak se všichni hrdinové vypořádají se svými osudy je obdivuhodné. Poukazuje i na to jak je důležité mít přátele a opalovat si vše co se člověk naučí, protože neví kdy to bude potřebovat.

Propojení imaginárního a reálného světa v knize je opětovně mistrovské a jejich prolínání je plné magie. Tento díl nám ukazuje, že je správné dát každému druhou šanci ať je jaký chce, ale víme že se může změnit. Hlavně nemáme soudit knihu podle obalu, ale podle obsahu stejně tak jako charakter lidí.

Autor opětovně nezklamal. Příběh byl velice čtivý a dobrodružný. Je krásně vidět a uvědomit si že příroda se mění každý den a to co bylo dřív už dávno tak není, vše se může změnit a my pak naše známá místa nemusíme poznat. Knihu můžu jen doporučit.