18LenkA12 komentáře u knih
Kniha mě první dvě třetiny moc nebavila a spíš odrazovala od dočtení. V posledním třetině kniha pro mě dostala spád a nucení číst další a další stránky. Dobrodružství a napětí v poslední třetině bylo úžasné.
Tenhle detektivní historický příběhem mě od pana Vondrušky bavil nejvíc z těch co jsem přečetla. Kniha byla plná napětí a drama a četla se jedním dechem.
Autor opět nezkakmal a kniha byla čtivá. Celý příběh jsem prožívala s hlavními hrdiny. Jedná se o emotivní příběh, kdy je ukázáno jak je důležitá rodina a vaše víra, kterou má každý. Autorovi se povedlo i poukázat na to, že peníze dokážou hodně a díky nim největší lotři mají to nejlepší v životě. Knihu můžu jen doporučit.
Knihu jsme si vybrala, protože je od mé na oblíbené autorky, která opětovně nezklamala a čtenáře vtáhne do děje. Ačkoliv je kniha plná smutku, depresí a negativních emocí, jedná se o mistrné zpracování náročného tématu i dnešní doby. Kniha se čte jedním dechem a můžu ji jen doporučit.
Autorka opět nezklamala a dej byl plný zvratů, lásky a štěstí. Tento příběh mi přišel nejvíc ze života, protože každý může zdědit absolutně cokoliv. Knihu můžu jen doporučit.
Autorka opět nezklamala a kniha se četla jedním dechem. Jedná se o oddychovou romantiku. Líbilo se mi jak tam byli Irsko popsáno a taky to jak jsme mohla příběh prožívat s hlavní hrdinkou kvůli jejím schopnostem vařit.
Další skvělá kniha ze série Romantických útěků. Díky této knize bych se jednou chtěla podívat do Japonska a navštívit jejich tradiční místa. Zachycení jednotlivých emocí pomocí fotek je úžasný a celkem inspirující. Knihu můžu jen doporučit.
Další z romantických útěků do krásných oblastí Chorvatka. To jak autorka popisuje krajinné poklady dané země je naprosto geniální. Jedná se o oddychovku a můžu ji jen doporučit.
Skvělé zakončení série Země odvážných. Jednotlivé části příběhu jsme prožívala s hlavními hrdiny. Je krásný číst o lidských vlastnostech, které jsou předány zvířatům. Díky tomuto dílu si čtenář uvědomí jak je důležité v životě mít přátele, na které se může spolehnout. Navíc autorka ukázala jak je důležité v životě věřit vlastním intuicím a řídit se nějakými pravidly. Celou sérii můžu jen doporučit.
Skvělý romanticko dobrodružný příběh, kdy se minulost prolíná s přítomností. Pomocí hlavních hrdinek v současné době je odvyprávěn příběh z dávných dob, který je plný lásky, oddanosti a dobrodružství. Každá strana nutí k pokračování ve čtení, protože čtenáře vtáhne do děje. Knihu můžu jen doporučit
Tato kniha nás to svým příběhem seznamujeme s tradicemi v Indii. Poukazuje jak život si nelze naplánovat. Ač mě kniha na prvních stránkách moc nebavila k závěru jsem jen toužila otočit další a další stránky, abych se dozvěděla další pokračování vyprávěného příběhu. Jednotlivé přeskoky mezi postavami nebyly vůbec rušivé. Pro mě toto dílo je velmi čtivé a všem ho můžu jen doporučit.
Silný emoční příběh z pohledu tří hlavních hrdinů. Ani si neumím představit jak je těžké někoho najít a hned ho ztratit. Kniha se čte jedním dechem ač se dotýká těžkého tématu.
Kniha mě ze začátku míč nebavila, jelikož v ní nebyla pořádná akce. Pak se dějová linka a zápletka rozběhla na plný obrátky a nutila mě číst dál a dál bez přestávky. Každým otočením stránky jsem četla s větším napětím a příběh prožívala s hlavní hrdinkou. Můžu jen doporučit.
Kniha inspirovaná skutečným životem jedné zpěvačky. Kniha se četla jedním dechem ačkoliv autorka nezvolila jednoduché téma. Knihu můžu doporučit.
Při čtení tohoto dílu jsem hlavní hrdince trochu záviděla její možné dobrodružství v krásné islandské přírodě. Knihu můžu doporučit a pro dlouhé zimní večery je to ideální kniha.
Krásný příběh ze švýcarských Alp. Čtenář zde najde napětí, stesk, lásku, ale i pochopení v těžkých životních situací. Knihu můžu doporučit.
Třetí díl Romantických útěků nás zavede do romantické Paříže. Další oddychový díl, ve kterém je napětí, plno lásky a hledání sama sebe. Knihu můžu doporučit.
Absurdní drama s autobiografickými prvky (osobou spisovatele), kritizující postoj tehdejšího obyvatele daného režimu.
Kniha byla oddechová a čtenář od začátku tuší jak to skončí, ale příjemně strávený čas nenáročnou četbou stojí za ten odpočinek. Prostředí bylo krásné popsané a jednotlivé zákusky originální. Jako oddychové čtení můžu doporučit
Kniha byla velice originálně pojatá a věřím tomu, že si knihu budu muset přečíst ještě jednou a třeba zažiji jiný příběh.