3nitka komentáře u knih
Podľa mňa veľmi skrátené verzie. Prevažujú obrázky nad textom. Naozaj pre najmenších.
Čítala som ju dávnejšie a veľmi sa mi páčila. Ale s vekom akosi viac oceňujem napríklad Devět povídek.
Podobne ako mařinka.vonná som čítala na strednej škole a mám v nej veľa popodčiarkovaného. Dnes neviem ako by ma oslovila. Možno skúsim.
Vtipné príbehy nezvyčajného dievčatka. Snáď ju každý pozná.
Súbor krásnych rozprávok, hádaniek a povestí, každý si nájde niečo. Aj notoricky známe aj polozabudnuté.
Výborná vtipná kniha. Rada sa k nej občas vraciam. Hlavný hrdina Duane je mimoriadne sympatický a celá jeho rodina je trocha šibnutá. Odporúčam na zlepšenie nálady.
Jednoznačne krásna kniha rozprávok s naozaj vydarenými obrázkami. A veľmi poučné.
Pre mňa krásna kniha, plná pekných myšlienok, príbehov a rozprávok o našich štvornohých priateľoch. A ten koniec - ako psi zomierajú - mala som slzy v očiach.
Tiež som zvolila túto ako jeho prvú a áno, prečítam si aj nejakú ďalšiu.
Na tieto poviedky sa asi ani nedá niečo napísať. Treba prečítať. Nad nejednou len pokrútim hlavou a poviem si: "To čo do pekla je". Rozhodne sa pobavíte.
Pekná kniha pre mládež. Aj keď neviem, či aj pre dnešnú. Každopádne pre mňa pekná.
Možno náhodne otvoriť a vždy natrafíte na nejaké pravdivé príslovie.
Je napísaná takým zvláštnym spôsobom, napriek tomu v nej mám veľa podčiarknutého.
Moja obľúbená detská kniha. Nezaškodila by aj dnešným deťom.