3nitka komentáře u knih
Celkom vtipná kniha, možno si ju prečítam ešte raz.
Knihu by som čítala s deťmi, viac by si uvedomili a zapamätali zaujímavosti, ktoré sa iste v škole nenaučia.
Kniha citátov známych osobností, doplnená obrázkami zvierat. Je vhodná ako darček. Ale nájdu sa aj pekné a hlavne pravdivé: "Mnoho věcí vypadá v představách obtížně, ale když je uskutečníme, ukáže se, že jsou docela snadné".
Moja mama spomínala niečo podobné od svojej mamy: "Keby sa ruky báli tak, ako sa boja oči"
Presne, v súčasnej dobe mladí knihu ani nepochopia. Mala význam vtedy, keď vyšla.
Malá kniha plná krásnych postrehov, poviedok a myšlienok. Príjemné čítanie.
(SPOILER) Chudák Gilbert sa konečne dočkal. Aj tretí diel skvelý.
Súhlasím s reader.007 Davy je úžasná postava. Druhý diel nezaostáva za prvým.
Sériu o Anne, ryšavke, mi odporučila moja sestra a nesklamala som sa. Rada sa k tejto sérii kedykoľvek vrátim.
Jedna výborná knižka, vtipná, ľahká. Pre nižšie ročníky asi nepredstaviteľné, že čakáte v rade na novú knihu :) Ale zasa tá radosť z úlovku....
Jedna z mojich obľúbených kníh o znameniach. Mám pocit, že dosť vystihuje.
Veľa pravdivých myšlienok, aj keď niektoré možno nechceme počuť. Knihu je dobré si prečítať opakovane.
Jedna z mojich prvých detektívnych/krimi poviedok. Bola som ňou nadšená. A nedávno som si ju s chuťou prečítala znova. Výborný pocit zostal.
Ešte som neprečítala všetky od tohto autora, ale zatiaľ najlepšia. Pre mňa.
Súhlasím, že predstavivosťou sa dajú dosiahnuť určité ciele. Tiež verím tomu, že čo vyšlem do vesmíru, to sa odrazí nazad. Ale úplne všetko iste nie. Napriek tomu knihu hodnotím na štyri hviezdičky.
Krásna knižka, rozhovory, príbehy, vtipy - o zvieratách, o ľuďoch.