3nitka komentáře u knih
Tento skvost mám medzi svojimi knihami viac ako dvadsať rokov a čítala som ju veru viac ako dvadsaťkrát. Na opustený ostrov by so mnou šla medzi prvými.
Pojď Rayi, všechno přece jednou skončí.
Je úžasná, vtipná, oddychová, najlepšia. Kerouac je naj.
Moja prvá kniha od Neila Gaimana. A okamžite som sa zamilovala, na celý život.
Príjemné čítanie, doplnené vkusnými kresbami od Alana Lee.
Ku knihe som sa dostala náhodou, je to krásny príbeh. Bude sa páčiť nielen milovníkom mačiek, ale aj milovníkom psov. Dobre sa číta a dajú sa v nej nájsť aj hlbšie pravdy. Jednoznačne odporúčam.
Stručný a dynamický dej. Môžem len obdivovať jej odvahu a dobrodružnú povahu. Podľa seriálu Star Trek Voyager A.E. žije v Delta kvadrante. Ak je to pravda, závidím.
Vrelo odporúčam na nedeľné popoludnie, veľmi vtipná knižka a originálna zápletka. Pozor na bešamelovú omáčku.
Poslední aristokratka sa mi páčila viac, smiala som sa častejšie. Ale aj tu boli vtipné pasáže a ak vyjde ďalší diel, zrejme si ho zasa kúpim.
"Má ale jejich vztah budoucnost? Spíš lehne popelem. První vzplanutí a dost." Úžasný čierny humor.
Priznávam, že som očakávala niečo celkom iné, viac tajomna.
Poviedka Dobře odvedené dílo musí potešiť každého. "Žena zaječela. Nevěděla ještě, že bude muset zrušit zítřejší návštěvu v salonu krásy. Bude dělat něco jiného." Úžasná krásna kniha, plná hlbokých myšlienok, ktoré nielen pobavia, ale prinútia aj zamyslieť sa.
Na túto knihu som sa veľmi tešila a rovno som si ju kúpila. Neobyčajné fotografie, zaujímavé postavy, pútavý príbeh. Moja intuícia ma nesklamala.
Pripájam sa k ostatným, pohodová kniha, ako stvorená na záhradu, pohodlné kreslo a pohár vína. Čistý relax.
Kniha splnila moje očakávanie, sympatickí hlavní hrdinovia, oceňujem, že sa nedali na konci dokopy. Zhltla som ju na pár posedení. Dávam plný počet hviezdičiek.
Som trocha sklamaná, začiatok vyzeral lepšie a tajomnejšie. Škoda.
Kniha, ktorá je neuveriteľne vtipná a môžem ju čítať znova a znova. Vrelo odporúčam, ale nečítajte ju v prostriedkoch mestskej hromadnej dopravy, riskujete vylúčenie z autobusu.