4761 komentáře u knih
Výborné!! Potřebovala bych další díl a to ideálně ihned. Zprvu jsem se obávala ze se mi líbit nebude, ale! Prostě 1**** velice doporučuji přečíst.
Série se mi opravdu líbí. Sice je to pro mladší čtenáře ale i já si ji rada přečti.
Četla jsem podle stejnojmenného seriálu, který se mi líbil ale.... No ale. Já nevím asi to je mnou, ale nemohla jsem se začíst. Vyloženě jsem se nutila do čtení. Po sto stránkách jsem knihu bohužel odložila a již číst nebudu.
Není to můj šálek čaje no. Četla jsem jelikož jsem v nemocnici nic jiného po ruce neměla.
Nejslabší díl z celé série, ale i přesto se mi líbila
Četla jsem již poněkolikáté. Tahle kniha. Tento příběh to je prostě má Srncová záležitost. Všem vřele doporučuji si přečíst. Stojí to za to!!
Říkala jsem si, že jsem na tyto young postapokalyptické romány stará, ale tato se mi opravdu líbila. Pravda občas to bylo roztahané a některé kapitoly bych asi já osobně vypustila, nicméně se mi i tak velmi líbila. Těším se na další díly!
Zase az tak moc me ten příběh nechytla. Cetla jsem na doporučení, ale muj šálek to nebude.
Cetla jsem již 2x. Tuto knihu od Kinga mam velice rada i presto, ze me jeho příběhy neoslovuji.
Velmi silny příběh. V dnešní dobe uz si neuvědomujeme co ti lidi museli prožít za hruzy
Já nevím.... Proste jsem se do knihy neuměla vzit... Verim ze si najde své ctenare. Bohuzel já mezi ne patřit nebudu