99jana99 99jana99 komentáře u knih

Símka Símka Lucie Hušková

Přečteno na jeden zátah. Tolik smutku v knize. Některé ženy by neměly mít děti, a když už je mají omylem, tak ať je raději někomu “věnují”.

04.11.2022 5 z 5

Matčino vyznání Matčino vyznání Kelly Rimmer

Skvělá kniha, uprostřed čtení jsem si říkala, že by mohla být i kratší, ale když přišel na konci pro mě nečekaný zvrat, tak jsem pochopila, že kratší být nemohla. Určitě doporučuji, zatím jsem u žádné knihy nezírala překvapením jako u této.

25.08.2022 5 z 5

A každé ráno je cesta domů delší a delší A každé ráno je cesta domů delší a delší Fredrik Backman

Mám rozporuplné pocity z této knihy, čekala jsem něco jiného, občas jsem měla problém se orientovat v myšlenkách. Mísilo se ve mě spoustu pocitů. Připomínalo mi to Malého prince.

10.08.2022 3 z 5

Hořká vůně Orientu Hořká vůně Orientu Josef Klíma

Tuto knihu jsem si vybrala na základě čtenářské výzvy a nelituji. Nemohla jsem se od příběhu odtrhnout. Možná sáhnu ještě po další knize Josefa Klímy.

23.06.2022 5 z 5

Myší díra Myší díra Simona Votyová

Moc pěkně napsané. Jak už někdo psal, je to podobné jako kniha Kdo se postará o Annu, a je to stejně dobré….opět to ve mě vyvolalo spousty různých pocitů a všechny postavy mi přirostly k srdci, i přesto že kniha má jen pár stránek. Určitě doporučuji a těším se na další knihu.

26.05.2022 5 z 5

Unesená Unesená T. R. Ragan (p)

Mě se to líbilo, moc dobře se to četlo, ke konci se kniha nedala odložit. Pokud bude pokračování nebo jiná kniha této autorky, tak si ráda přečtu. Určitě doporučuji.

28.01.2022 4 z 5

Básnik Básnik Dominik Dán

Tak touto knihou si mě Dominik Dán získal. Mělo to spád, napětí , vtip. Kniha se čte velmi dobře.

03.10.2021 5 z 5

Popel všechny zarovná Popel všechny zarovná Dominik Dán

Kniha se čte velmi dobře, trochu nezazivne uprostřed, ale řešení dvou různých případů graduje a ke konci nešlo knihu odložit. Doporučuji.

19.08.2021 4 z 5

Vykoupení Vykoupení Martin Goffa

Určitě stojí za přečtení, kapitoly ubíhají rychle,konec byl zajímavý. Moje druhá kniha tohoto pána a ne poslední.

06.01.2021 5 z 5

Vesničanka Vesničanka Mirka Skočílková

(SPOILER) Má první kniha paní Skočílkové. Příběh ženy po čtyřicítce, který jen tak plyne, žádná závratná zápletka, prostě ze života a mě se to moc líbilo. A na to všechno ještě i dobrý konec, to jsem potřebovala.

27.09.2024 5 z 5

Sára Sára Dominik Dán

Opět mě příběh velmi bavil, četlo se to dobře. Už se u Dána opakuji, ale baví mě a těším se na další knihu.

23.08.2024 5 z 5

Krajina roztavených zvonů Krajina roztavených zvonů Jan Štifter

Posloucháno na ČR2 a bezvadný příběh. Je to vlastně tak dodnes, každá epidemie má stejné následky.

18.05.2024 4 z 5

Vejce a já Vejce a já Betty MacDonald

Kniha je vtipná, ale vtip se ztrácel v nekonečných popisech přírody, jídla, pití, toho co dělají, pěstují, takže mě to nakonec jen nudilo. Tohle nebylo nic pro mě. Jsem ráda, že mám přečteno.

15.05.2024 2 z 5

Desetkrát a dost Desetkrát a dost Scarlett Wilková

Odpočinkové čtení to určitě je, ale bohužel pro mě ničím zajímavé. Nevím, jestli mě na knize vůbec něco bavilo.

15.02.2024 2 z 5

Utopená Utopená Lenka Chalupová

Předchozí dvě knihy paní Chalupové se mi líbily mnohem víc. Tady mi některé části přišly nevěrohodné. I tak se těším na další knihu.

09.01.2024 3 z 5

Nestydaté neviňátko Nestydaté neviňátko Dominik Dán

První půlka knihy mě nebavila, nedokázala jsem se začíst, když došlo na konfrontace podezřelých, tak to nabralo spád. Možná to bylo tím, že je to 2. napsaná kniha a já čtu knihy chronologicky podle roku, v které se případ stal.

24.10.2023 3 z 5

Když ptáčka lapají Když ptáčka lapají Magda Váňová

Moje první kniha této autorky a určitě ne poslední. Kniha se četla velmi dobře a skončila, tak jak jsem si přála a jak si hrdinové knihy zasloužili. Skvěle propletené životy několika rodin.

22.07.2022 4 z 5

Můj syn feťák: skutečný příběh Můj syn feťák: skutečný příběh Eva Hacalová

Tak to byla síla, neumím vůbec popsat všechny pocity, které jsem měla při čtení této knihy, ale na konci mi tekly slzy úlevy. Určitě doporučuji přečíst.

30.03.2022 5 z 5

Člověk za oponou Člověk za oponou Martin Goffa

Čtivě napsaná kniha. Martin Goffa prostě umí. Baví mě styl, kterým píše, humor i zápletka. Těším se na další knihu.

24.03.2022 5 z 5

Žítkovské bohyně Žítkovské bohyně Kateřina Tučková

Na knihu jsem se těšila, ale nebavila mě. V knize je moc postav, které se mi pletly, spousta spisů , příběh téměř žádný. Možná jsem četla ve špatném čase , ve špatném rozpoložení.

08.03.2022 2 z 5