aachilovka komentáře u knih
přečteno za dva dny. občas jsem ze jmen pilotů měla guláš a některé pasáže jsem odzívala. Tomuto tématu jsem se nikdy nevěnovala, ale zažít něco takového by bylo šíleně zajímavé
(SPOILER) Přečetla jsem za jeden den. Hezky se četlo. Hrůzy strašné ale jak tady více lidí píše poněkud emočně ploché..... Nevim jestli Mala byla na tolik silná osobnost aby v tak raném věku takto zvládala takové hrůzy ale čekala jsem opravdu více emocí.
Rychle jsem se pustila do téhle knihy, protože jsem prostě musela vědět jak dopadne hrdinův syn. Byla to docela drasťárna a rozuzlení a ten konec mě strašně naštval. Celou dobu jsem žila v mylném přesvědčení....
Některé povídky mě nebavily, poslední byla nejlepší tu jsem zhltla jedním dechem
přečteno, ale přiznám se, že za mě nejslabší kniha od tohoto autora, ale asi to bude tím, že nemusím politickou tématiku v knihách
četla jsem kvůli filmu, v domnění že to bude stejné, ale neuchvátilo mě to
byla jsem zvědavá, ale tento styl psaní asi není můj šálek kávy
moc pěkné čtení, občas jsem se ztrácela ve jménech, ale rychle jsem se zorientovala, opravdu čtivé
zajímalo mne toto téma, velice smutné a šokující příběhy....
Viděla jsem film dřív než četla knihu. Přišlo mi to pak zdlouhavé
Přečteno za 1den. Od začátku jsem tušila jak příběh dopadne ale i tak mne to nutilo číst dál. Čekala jsem trochu větší "drasťák" ale dobře se četlo
Začátek velmi dobrý, čekala jsem rozluštění velkého tajemství - důvod potopení lodi, co tam tak střežili a pod.. Konec trochu nudný ale dočetla jsem
přečetla jsem rychle, cvilku mi to trvalo než jsem pochopila, ale jinak dobré