Acinore komentáře u knih
Nevím no, chyběla tomu hloubka.. Celkově příběh o ničem, zdejší recenze nechápu. I škoda toho konce, zajímalo by mě jak to bylo dál.
Tak nevím.. Stará, bezdětná inspektorka Erika nebo naopak stará bývalá inspektorka Kate, která (spoiler) má dítě se sériovým vrahem (a to dítě v břiše přežije i ten útok nožem, neskutečný!).. Kate se mi asi líbí víc, celej ten příběh byl víc -fuj- a - hustý- než příběhy ze série Eriky... Ale teda ten Tristan mě strašně iritoval, to musí v každý detektivce nenápadně probíhat i milostná zápletka?? A tady jsou od sebe ještě 20 let, e-e. Kate, ta holka ušatá, si na něj myslí..
No zlatá série s Kim Stone :)
(SPOILER) Incestní hnus. Určitě byly všechny ty dívky úžasné, nádherné, dokonalé... žádná mutace DNA, protože dědeček je strejda i tatínek i... Fuj.
Zajímavý pohled "z druhé strany". I tak jsem se občas neubránila slzám, druhá světová válka byla zatím největší zlo, co se světu stalo. A zasloužil se o to jeden jediný muž... Autorovi se povedl fascinující příběh.
Mělo to spád, četlo se samo, vždy jsem se těšila až budu pokračovat. Škoda toho jak Sidney dopadla... ale vidím naději na pokračování.
Škoda toho konce, ráda bych si přečetla jak to bylo dál.. :)
Utrpení. Možná někdo z pomocný školy by tohle dílo ocenil...
Strašně se to táhlo a vůbec mě to nebavilo. Musela jsem se do čtení nutit. Škoda, pro mě ztráta času, který jsem mohla využít u lepších knížek.
Škoda toho konce, za mě mi tam něco chybělo, ještě třeba kapitolka.. :) ale jinak super zimní čtení :-D
Opravdu skvěle napsáno, Jude mi krásně sedla. Snad se tu dočkáme i dalších dílů.
Po dlouhé době jsem zase přečetla knížku během pár hodin :) morálně nechutné, doufejme i nereálné, ale velmi čtivé :-D
První díl o moc lepší. V druhém šlo jen o boje, války, moc.. Jo, šlapalo to, člověk se nenudil, ale zážitky z prvního dílu jsou silnější :)
Nebavilo, ani jsem nedočetla.. Už to asi není pro mě, trapný a předvídatelný, fantasy románek pro puberťačky..
Zajímavě napsáno, skvělý styl psaní. Škoda toho až neuvěřitelného příběhu. Jinak by to bylo za 5*