adela2230 adela2230 komentáře u knih

Princezna v utajení Princezna v utajení Connie Glynn

Je zajimavá, a velmi dobře se čte. Skvělá oddychovka.

29.11.2018 5 z 5

Náhradní kluk Náhradní kluk Kasie West

Knížka se mi líbila, bylo zajímavé jak je mladá generace ovlivněna. Četla se jedním dechem.

30.09.2018 5 z 5

Skvrna Skvrna Gillian Flynn

Zajímavá a chytlavá kniha.

30.09.2018 4 z 5

Podivná knihovna Podivná knihovna Haruki Murakami

Velmi zajímavé ilustrace, ovšem příběh je velmi zmatený, byl to náhodný výběr v knihovně, přečetla jsem, ale nijak zvlášť mě nezaujala.

15.09.2018 3 z 5

Hadrový panák Hadrový panák Daniel Cole

Zajímavá kniha, napínavý příběh až do konce.

14.09.2018 5 z 5

Mrcha na koni Mrcha na koni Zuzana Homérová

Kniha je zajímavá, velmi dobře se čte. Občas jsem měla problém soustředit se na četbu, protože hlavní postava na mě občas působila nesympaticky. Ale jinak docela dobrá kniha.

19.08.2018 4 z 5

Eleanor se má vážně skvěle Eleanor se má vážně skvěle Gail Honeyman

Zajímavá kniha, poutavě psaná, hodně dobře se četla. Dost mě překvapila.

05.07.2018 5 z 5

Cukr a sůl Cukr a sůl Táňa Keleová-Vasilková

Zajímavá kniha ze života, velmi dobře se čte.

15.04.2018 5 z 5

Továrna na sny Továrna na sny Anie Songe

Kniha je zajímavě napsaná. Není ani špatná ani dobrá, takový průměr. Asi největší problém jsem měla s autorkou, dost mi nesedla, ale knihu jsem dočetla, byla velmi čtivá.

15.03.2018 3 z 5

Ze života bulíka Ze života bulíka Romana Skálová

Kniha se strašně dobře čte. Je velmi vtipná, a dává člověku pocit, že opravdu tohle vypráví pes a všechny jeho strasti i radosti.

04.03.2018 5 z 5

Vášnivý lhář Vášnivý lhář Christina Lauren

Líbil se mi tenhle příběh, je jeden z těch podařených od těchto autorek. Doporučuji.

04.03.2018 5 z 5

Když žena muže kárá Když žena muže kárá René Melichar

Velmi vtipná kniha, vhodná na cesty. Člověk si u ní oddychne.

08.02.2018 5 z 5

Bábovky Bábovky Radka Třeštíková

Knížka se čte docela dobře, člověk se musí hodně soustředit, aby se vyznal ve jménech. Pokud má někdo tento styl rád tak proč ne, pro mě ovšem takový průměr. Rozhodně to pro mě není kniha, ke které bych se vracela.

16.11.2017 3 z 5

Tajemné touhy Tajemné touhy Jennifer L. Armentrout

Typ knihy, které normálně nečtu, ale tahle se četla výborně, takže doporučuji.

25.09.2017 4 z 5

Sirotčinec slečny Peregrinové pro podivné děti Sirotčinec slečny Peregrinové pro podivné děti Ransom Riggs

Napínavá kniha, velice dobře se čte. Doporučuju

20.08.2017 5 z 5

Motýlí křídla Motýlí křídla Veronika Bicker

Na knihu jsem narazila náhodou v levných knihách, neočekávala jsem moc, ale kniha je nakonec poměrně čtivá, dobře napsaná. Pokud si chcete odpočinout, určitě doporučuji.

11.06.2017 5 z 5

Řez do tuhého - Dva roky, 262 mrtvol aneb Vzpomínky soudní lékařky Řez do tuhého - Dva roky, 262 mrtvol aneb Vzpomínky soudní lékařky Judy Melinek

Krásně napsané, původně jsem ji chtěla číst už v angličtině, ale nakonec se k tomu nedostalo, ale i v češtině to relativně stálo za to. Je to dost poutavé, a představuje to práci soudního lékaře.

15.04.2017 5 z 5

Tajně tvá Tajně tvá Tessa Bailey

Čekala jsem lepší příběh. Trochu slabé na tuto autorku. V polovině jsem se nějak nemohla pořádně začíst, vadilo mi i chování hlavních postav.

05.01.2025 3.5 z 5

Tatér Tatér Katy Cooper

Kniha má svižné tempo. Dobře se to čte, jsou zde vtipné hlášky a občas i pohotové reakce. Občas mi dost vadilo chování hlavní hrdinky, to že pochází z jiných kruhů neznamená být natvrdlá.

31.12.2024 4 z 5

Na trestnej lavici Na trestnej lavici Teagan Hunter

Kniha je skvěle napsaná. Je zde velký věkový rozdíl a vzájemná chemie, což dodává knize šťávu.

16.11.2024 5 z 5