agnes25 agnes25 komentáře u knih

Někdo blízký Někdo blízký Cara Hunter

Četlo se skvěle, konec mě dostal, to jsem vůbec nečekala - velmi překvapující.

18.02.2023 5 z 5

Mrtvý muž přichází Mrtvý muž přichází Paul Finch

Skvělé, skvělé a ještě jednou skvělé. Od knihy se téměř nedá odtrhnout, jedna akce stíhá druhou, mráz člověku běhá po zádech, když si představí tu všudypřítomnou mlhu a tmu. Rozhodně se ani chvilku nebudete při čtení této knihy nudit. Vřele doporučuji k přečtení.

23.12.2018 5 z 5

Šelma Šelma Andrew Mayne

Kniha je napínavá, velmi čtivá, ale tak šíleně zabedněný policejní složky jsem nečekala.

28.10.2018 5 z 5

Silo Silo Hugh Howey

Nejlepší kniha za poslední dobu v žántu sci-fi.

13.09.2014 5 z 5

Intenzita Intenzita Dean Koontz

Skvělé,skvělé,skvělé... Zatím nejlepší kniha,kterou jsem od Koontze četla.Opravdu intenzivní zážitek.

12.07.2017 5 z 5

Studna Studna Marie Jakoubková

Pomalý rozjezd, ale o to hrůznější zločin.

10.07.2022 4 z 5

Zavátý život Zavátý život Josef Augusta

Knihy od Josefa Augusty jsem četla jako dítě a od té doby jsem pravěk a později historii začala milovat.

08.08.2017 5 z 5

Třetí vlna Třetí vlna Tomáš Dušek

Bezvadná kniha,čtivý,přehledný děj v krátkých kapitolách,nutících k zamyšlení - co by bylo kdyby...

27.02.2016 5 z 5

Jestli to řekneš... Jestli to řekneš... Gregg Olsen

Zrůdně psychopatický, otřesný příběh ze života. Policie, alespoň ze začátku, nevšímavá, nekonající a liknavá.

06.08.2023 5 z 5

Ti, co vidí Ti, co vidí J.R. Erickson

Moc hezký příběh, v úvodu knihy jsem myslela, že jí snad odložím a rovnou prodám, ale udělala jsem dobře, že jsem ve čtení pokračovala. Dostala jsem sice dávku duchařiny, která byla spíše o nadpřirozených schopnostech hlavních postav, ale nakonec vyzněla kniha moc něžně a krásně. Ráda si koupím i další díl.

05.07.2023 5 z 5

Umění smrti Umění smrti David Fennell

Nechápu, tak nízké hodnocení. Mě se kniha líbila, neotřelé téma, svižný děj, sympatická hlavní hrdinka a překvapivý konec. Vše, co má mít dobrá detektivka. Já knihu určitě doporučuji.

02.02.2023 5 z 5

Monstru podoben Monstru podoben Viktorín Šulc

Opět mi šel mráz po zádech, tak jako u předchozích dvou dílů. Skvěle napsané, ale těch zrůd, co mezi námi žije!

03.03.2019 5 z 5

Dívka v pavoučí síti Dívka v pavoučí síti David Lagercrantz

Nudné,nezajímavé,nedočteno a to přečtu skoro všechno.Kam se kniha hrabe na trilogii Milénium.Pro mne veliké zklamání.

14.09.2017

Tulák po hvězdách Tulák po hvězdách Jack London

Krásná,nezapomenutelná kniha.

02.04.2017 5 z 5

Dívka v ledu Dívka v ledu Robert Bryndza

Jedním slovem skvělé.Bravůrní detektivní koncert.

18.01.2017 5 z 5

Říše milosti Říše milosti Jørgen Brekke

Kniha není vůbec špatná,prolínají se v ní dva detektivní příběhy,jeden v Americe a jeden v Norsku.Ke konci knihy se spojí a detektivové je společně vyřeší.Jako nit se v příběhu vine i historický příběh z 16.století,což knihu zpestřuje.Mě se kniha líbila,přečetla jsem ji za 3 dny a určitě si koupím i další knihu od tohoto autora.

30.11.2016 4 z 5

Propast času Propast času Roman Bureš

Naprosto skvělá kniha,prolínají se v ní různá časová období.Nemohla jsem se od ní odtrhnout,velmi čtivá,svižný,přehledný děj.

02.12.2015 5 z 5

Kuchařka pro začátečníky Kuchařka pro začátečníky Stanislav Hejda

Podle této kuchařky jsem se naučila vařit.Recepty jsou psané srozumitelně,krok za krokem.

08.12.2013

Hledejte ji Hledejte ji Rick Mofina

Uvěřitelná sonda do práce policejních složek, mnoho různých možných motivů, konec knihy překvapivý. Celý příběh čtivý a napínavý.

27.01.2024 5 z 5

Ti druzí Ti druzí C. J. Tudor

Za mě je tedy nejlepší ze všech tří knih.

04.02.2021 5 z 5