Agnesita komentáře u knih
Zase nadšení z Jakubova vyprávění. Vážně, jako bych tam byla taky. Jakub má můj obdiv za to, že deník neošidil a až do konce vytrval ho vést. Plus krásné fotky.
Knížka má své mouchy, ale mám prostě slabost pro severské detektivky a Norsko. :)
Uf... Nutila jsem se do čtení, čekala jsem, kdy se do knihy začtu. Byla to nakonec skoro polovina knihy. Příliš překombinované, těžko uvěřitelné.
Thriller? Opravdu ne. Vleklo se to, bylo předvídatelné. Málem jsem nedočetla. Nedoporučila bych.
Každý se nenarodí do té správné rodiny. Každý se nedokáže dostat ze Čtvrti. Jo není každý. Svižný děj, trocha té romantiky, fajn oddechovka.
Dobry namet, pro me bohuzel ne dobre remeslne zvladnuty. Priznavam ovsem, ze zaver me dojal k slzam.
Nejsem cílovka, jednak věkem a pak fantasy čtu minimálně. Knihu jsem přečetla, bavila mě, je čtivá. Zkrátka mě neuchvátila.
Poslouchala jsem audiknihu ČR. Asi jsem čekala víc tajemna a dobrodrůža, ale jako poslech při činnostech v domácnosti příjemné. :)
Záplava, proud plný energie - to je můj první pocit. Další je nostalgie po době, kdy vášeň tu byla dnes a denně. Díky za výzvu a za zmínku knížky na Vltavě, poezii jsem nečetla léta.
Wow, jsem nadšená! Velká paráda. Díky Jakubovi jsem byla na PCT taky.
Takové nějaké studené, dočetla jsem "z povinnosti". Další že série už číst nebudu.
Romanticka, čtivá kniha. Nezaujala ale mě natolik, abych sáhla po další v sérii.