Alča I. komentáře u knih
Příběh dobře napsán. Konec super až jsem se trochu bála. Dávám plný počet.
Tuto knihu jsem přečetla a líbila se mi. Koupila jsem si tuto knihu v audionahrávce, kde jí čte sama autorka. Vřele doporučuji tuto verzi. Paní Devátá je zkrátka borec!
Paní Devátou obdivuji, ale u této knihy mě zaujalo pouze několik povídek
Moc se mě kniha líbila. je to už 3 od této spisovatelky a super. Dporučuji
Kniha vypráví příběh jedné rodiny během dvou generací. Kniha se mě líbila i když to není můj vkus, ale spisovatelka zaujme a sama se vrátím do doby minulé
Můj oblíbený spisovatel a když ho spousta čtenářů kritizuje mě se jeho poslední kniha moc líbila. Přesně styl, který se ukázal i v jeho knize Malý pražský eritikon. Je to příběh ze života dnešní doby včetně všech návnad, proher a úspěchů. Už teď se těším na další knihu.
Nemohu dát plný počet hvězdiček. Kniha sice čtivá, ale zdlouhavé popisování autora, což je jeho styl psaní. Děj strhující až do konce včetně překvapujícího konce.
Jako vždy komisař nezklamal. Pěkné a těším se na další příběhy.
Nebylo to zrovna moje oblíbené téma, ale kniha je velmi pěkně psaná a i příběh mě vtáhl do děje. Určitě si přečtu další knihu od této autorky.
Začátek pomalý a nudný. Pak super. Spád, zápletka no zkrátka jako vždy u této spisovatelky SUPER .....
Opět napínavý příběh s komisařem Vallanderem. . Nejen napínavý příběh, ale i postřehy z jeho života a ze života jeho kolegů policajtů. Spád, napětí moc pěkné.
Knihu jsem četla až po Promlčení. Zprvu jsem se nemohla do příběhu začíst, ale potom jsem se zase nemohla od knihy odtrhnout. Super čtení. Doporučuji.
Kniha se mu líbila nemohu však dát plný počet hvězdiček. Přečetla jsem více dějově lepších knih.
Moje první kniha do této spisovatelky. Četla se dobře, ale je to spíše oddychové a hodí se na letní dovolenou.