Alca007 komentáře u knih
užasná knížka - přestože má 386 stran přelouskala jsem jí za čtyři dny.Na světě se dějí šílěné, nepochopitelné věci, člověk dokáže přežít věci o jakých se mu ani nezdá. Hrdinové této knihy jsou toho důkazem.Někdy člověk při čtení ani nedýchá hrůzou.držím jim palce ať už se mají jen a jen dobře
hezká knížka.malinko slabší děj, ale zajímavá. líbila se mi.Dobře se četla
nepochopitelné. Mám stejně starou dcerušku a představa že by tohle musela podstoupit je nemožná. Žijí tam jak ve středověku a to ani tenkrát se nevdávali v devíti letech. Děvčátko bylo siln, dokázala to vybojovat a pomohla tím díky ohlasu v mediích i ostatní.Doufám, že bojuje dál
zajímavá, dějově slabší - spíše se dozvíte více o historii než o podstatě knihy
vtipně napsaná, ale pro mě nezáživná. Nedočetla jsem jí.jsem prostě na něco jiného.
moc hezký cestopis, ráda se knížce po čase vrátím
Moc hezká a čtivá knížka.Autorka má můj obdiv za to co dokázala, co odpustila a jak se přizpůsobilažití v divočině.
nesrozumitelná knížka - jedna z nejhorších které jsem za poslední dobu četla.Ta jedna hvězdička je za občasné vtipné komentáře.chvílemi jsme pochybovala o zdravém rozumu autorky.brrr
naprosto fascinující příběh.četla jsem jedným dechem. Člověk dokáže přežít nepochopitelné věci - na druhou stranu je otřesné kam až dokáže zajít fanatismus a jak dokáží být lidi, dá-li se jim tak ještě říkat krutý.Za mě *****
hezká. je to soubor cca 11 příběhu. jeden lepší než druhý
velmi hezká a čtivá knížka.
Děj vás strhne.
každá z nás si řekne díky bohu že žiju v civilizovaným světě, protože nebýt jeho hrdinka by už nežila.
knížka je dějově zajímavá, ale pro mě byla zdlouhavá a nemá spád který vás strhne.
Hezká knížka, pro mě obtížně čtivá, místy nepoutavá.Každopádně za přečtení stojí. Vždy si říkám díky bohu, že u nás není válka.
tato tématika mě moc baví.
a tato kniha splnila mé očekávání, kdo má tohle téma rád, bude spokojen
Knížka mě pohltila, přečetla jsem jí za jediný den.Velmi čtivá, jak už bylo napsáno hrůza je že je podle skutečného příběhu.
poutavá knížka, při jejíž čtení si člověk uvědomí jaké má štěstí že žije tam kde žije.
V civilizovaném světě bez válek a nesmyslných nařízeních
neuvěřitelné.opět si říkám co vše dokáže člověk přežít. A na druhou stranu jak může člověk dá-li se tak vůbec ještě nazývat tak hluboko klesnout a nelidsky týrat ostatní
Knížka splnila co jsem očekávala.Na jednu stranu se čte jedním dechem - na druhou je to čtení místy dost šokující.Je malý zázrak že hrdinka knihy tohle vše přežila
neuvěřitelná knížka.velmi hezká, čtivá, Rozhodně doporučuji.člověk dokáže přežít nepochopitelné věci