Ales04 komentáře u knih
Krásné pokračování. Jen jsem měl místama chuť zasáhnout do děje a změnit ho. Úplně mě to pohltilo.
Prostě super humor stejně jako v předešlých dílech.
Super knížka, krásně napsaná. Ze začátku táhlejší, ale poté nádherný příběh.
Ze začátku se to lehce táhne, ale pak je to napínavé i legrační zároveň. Pěkný romantický příběh.
Suprové pokračování předchozího dílu. V ději se vyskytují nečekané zvraty a tím je příběh ještě zajímavější.
Super sepsaná severská detektivka. Byl jsem až do konce v napětí.
Kniha mě velice pobavila. Mnohdy jsem se smál i nahlas. Příjemné čtení. Krásně satirický příběh.
Dobrá knížka na osvěžení paměti k seriálu. Fajn jsou na konci ukázky ze zákulisí.
Konečné lehce překvapující pokračování bezva dobrodružného a napínavého příběhu z Prahy
Příběh se mi zdál na začátku lehce vleklý a příliš "dětský", ale po začtení se to vylepšilo. Nakonec to byl pěkný příběh.
Člověk se musí začíst, aby ho to chytlo. Nakonec to byla fajn detektivka.
Byl to hrozně roztomilý příběh. A hrozně dobře se kniha četla.
I když Scifi nepatří mezi mé nejčtenější žánry, tohle mě bavilo. Je tedy potřeba si prvně ujasnit všechny postavy v dané realitě, ale potom se čte kniha sama. Vždy jsem byl napjatý, kam je dóm přenese. Co bych vytknul, tak možná až přílišně detailní bojové scény, respektive "krvavé" scény. Z toho mě mnohdy mrazilo v zádech.