alexis818

Tahle kniha mě naprosto dostala.Úžasný příběh,krásný styl psaní.Autorka je geniální,napsat tak zamotaný příběh srozumitelně a tak nějak samozřejmě,aby se čtenář v ději neztratil,tak to zaslouží obrovskou poklonu.Jedna z nejkrásnějších knih,co jsem kdy četla.

Krása,nádhera,jsem nadšená.Kniha splnila má očekávání a už se těším na další osudy statečné Grace.

Tak tohle bylo něco,Prostě super,děj vás vtáhne a nepustí.Autor má skvělý styl psaní a proto jsem moc ráda,že jsem ho objevila a hurá na další díly.

Perfektní,brilatně napsaná krimi.Opravdu jsem se nemohla odtrhnout.Autorka píše stále lépe a napínavěji.Těšim se na další díl.

Hezká kniha,po přečtení Hany žádné zklamání.Autorka prostě umí.

Krásná kniha,autorka opět nezklamala.Čtivý,napínavý příběh z atraktivního přostředí,kdy se čtenář dozví i spoustu zajímavých informací.

Naprosto strhující čtení.Jsem nadšená,moc se mi líbí autorův styl psaní.Určitě si přečtu další díly.Mohu vřele doporučit.

Vynikající román,vůbec mne nezklamal,naopak potvrdil autorovy kvality.Příběh poučil.pobavil,vytvořil napětí.Už se moc těším na další díl.

Skvělý příběh.Jen mě opravdu naštvalo že Kniha je v brožovaná a ty předtím byly v celé formě,víte jak to vydapa v knihovně?

Mně se to líbilo. Byla to romantika,thriller i rodinný problémy.

První díl Jako stín,byl skvělý a tento druhý díl byl také skvělý.Pani spisovatelka si dala vysokou lajnu,tak jsem zvědavá ta další díl.

Další kniha od Linkové je super.Nejlepsi triler v dohledné době.

Skvělé čtení.Neni na to co dodat.Je to skvělá spisovatelka.

Autor přinesl další románové čtení,které bude skvělý,protože první díl byl skvělý.Tak budeme čekat na další díly.

Myslím,že tento román je zatím nejlepším dílem paní Mortonove.Nemuzete přestat číst.

Moc pěkná knížka.Vynikajici krimi a vlastně i psychologie obou žen,které si v životě neměly jinou možnost,než být spolu.Super počtení.

Moc pěkná knížka.Autorka má samé hezké knížky,ale tahle patří k jim.