Aliii

Chce to opravdu silní žaludek, abyste tuhle knihu mohli číst a dočíst. Nicméně je to zajímavý příběh a pohled do světa potkanů psaný z perspektivy jednoho z nich.

Téma Hollywoodu a ještě k tomu poměrně časově vzdálený děj mě nejprve odrazovaly od přečtení knihy, ale příběh je opět skvěle napsaný a dobře se čte.

Politické romány mi moc neříkají, ale tohle bylo napínavé čtení, takže mi vůbec nevadilo, že je děj zasazený do prostředí prezidentských voleb v USA.

Aktualizace po přečtení v r. 2023: Od S.Woodse jsem četla i lepší knížky, zápletka je trochu (trochu dost) překombinovaná, ale vyvážila to ta neuvěřitelná nostalgie při čtení o vytáčeném internetovém připojení a příšerném Donaldu Trumpovi :-)

Knížka mě hodně pobavila a dobře se četla. Zajímalo, jak z toho všeho hlavní hrdina vybruslí :-) Knížka mě bavila natolik, že jsem sehnala i film (Jedna navíc - originální název Two much), ale to je jen slabý odvar, takže doporučuji jen knížku.

Úžasně vtipně napsaná kniha, u které se zaručeně pobavíte.

Tahle knížka mě vůbec neoslovila. I když nejsem žádná puritánka, tak mi Vieweghův styl přišel zbytečně vulgární a příště zkusím radši nějaký román - třeba bude lepší.

I když tento žánr není zrovna můj šalek čaje, knížka se mi moc líbila. Pohladila po duši.

Tento druhý díl se mi líbil ještě více než první knížka - byl mnohem zábavnější a nápady a komentáře ovcí (a beranů) ještě ztřeštěnější :-)

Tři krásné mladé ženy, které se navzájem neznají, jsou podezřelé ze spáchání série velice brutálních vražd na mužích. Dopadená pachatelka je postavena před soud a v případu, který přeroste v nejsledovanější hrdelní proces, je uplatněna obhajoba založená na seriózním lékařském posudku. I další osud hrdinky je závislý na odborném přístupu lékařů k léčení syndromu mnohočetné poruchy osobnosti.

to nier: Chirurgyně je opravdu správný český tvar ženského rodu od slova chirurg - i když připouštím, že zní trochu divně. Na druhou stranu slovo kolegyně má podobnou konstrukci a nikoho to asi nezarazí :-)
Co se týká úrovně překladů nakladatelství BB art, tak musím říct, že s chybami v překladu se setkávám o dost častěji než u jiných nakladatelství...

Napínavé čtení, které vás vtáhne do příběhu - stejně jako všechny knihy z cyklu obětí.

Byla jsem docela zvědavá na knížku, která nebude součástí cyklu o obětech. Sandford opět nezklamal a knížku jsem přečetla jedním dechem, nicméně musím říct, že Lucas Davenport z obětí mi k srdci přirostl mnohem víc než Virgil Flowers.

Sandforda mám moc ráda a jeho cylus obětí obzvlášť. Tento autor má dar psát neuvěřitelně čtivě a napínavě.

I když nemám ráda téma války, takhle knížka se mi moc líbila a pobavila mě. Je to sice hodně velké odlehčení reality, ale o to lépe se to čte :-)

Zábavné čtení, ve kterém se můžete něco dozvědět o situacích z každodenního života.

Tahle knížka mě dost zklamala - příběh byl sice zajímavý, ale styl, jakým byla psaná, mě moc nezaujal. Nějak jsem se nemohla začíst, všechno mi přidalo takové zbytečně zdlouhavé a málo čtivé. V tomto žánru jsou nepochybně lepší knihy.