Aliii Aliii komentáře u knih

Proč muži chtějí sex a ženy potřebují lásku Proč muži chtějí sex a ženy potřebují lásku Allan Pease

Zajímavá knížka, ale většina zde popisovaných informací už mi byla známa.

14.09.2012 4 z 5

Proč muži lžou a ženy pláčou Proč muži lžou a ženy pláčou Allan Pease

Opět knížka pro pobavení, ve které se zábavnou formou dozvíte hodně o ženách, mužích a vztahy mezi nimi - a hlavně, jak ty vztahy zlepšíit a lépe spolu vycházet.

14.09.2012 5 z 5

Prečo muži nepočúvajú a ženy sa nevyznajú v mapách Prečo muži nepočúvajú a ženy sa nevyznajú v mapách Allan Pease

Moc pěkná knížka, která je psaná zábavnou formou, uvádí mnoho příkladů ze života, u kterých jsem občas dostávala záchvaty smíchu :-) Knížka obsahuje i test, který vám napoví, jestli je vaše mysl spíše mužská či ženská.

14.09.2012 5 z 5

Řeč těla Řeč těla Allan Pease

Kniha s popisy a obrázky k jednotlivým gestům, mimice a vůbec celému tělu. Některé infomrace jsou všeobecně známé, ale dozvěděla jsem se i něco nového .

14.09.2012 4 z 5

Není římského lidu Není římského lidu Jarmila Loukotková

Ikdyž nemám ráda historické romány, J.Loukotková dokáže psát tak neuvěřitelně poutavě, že od ní si vždycky ráda historii přečtu.

Navzdory básník zpívá Navzdory básník zpívá Jarmila Loukotková

Tuhle knížku mám moc ráda a Villonovi básně v překladu J.Loukotkové snad ještě radši. Velký obdiv a smeknutí před autorkou.

Muži, kteří nenávidí ženy Muži, kteří nenávidí ženy Stieg Larsson

Má první kniha od severského autora a musím říct, že mě rozhodně nezklamala, naopak - strhující čtení, při kterém jsem kolikrát oželela i jídlo, jen abych mohla číst ještě o chvilku déle :-D

Holidays for Vittie Holidays for Vittie Werner Lansburgh

Pokračování knihy Dear Vittie v podobném stylu, jen úroveň angličtiny je o něco vyšší. Tématem je cestování po Evropě a poznávání památek - řekla bych takové ideální dovolenkové čtení :-)

13.09.2012 4 z 5

Dear Vittie, aneb, Jak si zlepšit angličtinu četbou milostných dopisů Dear Vittie, aneb, Jak si zlepšit angličtinu četbou milostných dopisů Werner Lansburgh

Velmi laskavá a milá kniha, psaná česko-anglicky. A tím nemyslím klasickou dvojjazyčnou knihu, kde máte na jedné stránce anglický text a na té protější pak český překlad. V této knize najdete mix obou jazyků, něčemu se přiučíte a ještě se pobavíte. Kniha je určená pro dívky/ženy, které autor přímo oslovuje a vybízí je ke spolupráci při zdokonalování angličtiny.

Noční klub. Díl druhý Noční klub. Díl druhý Jiří Kulhánek

Snad poprvé jsem nebyla pokračováním nějaké knihy zklamaná. Čtivost, akčnost, humor i styl zůstal na stejně vysoké úrovni jako v prvním díle, prostě bomba!

Noční klub. Díl první Noční klub. Díl první Jiří Kulhánek

To nejlepší, co jsem od Kulhánka četla. Jeho humor mi přesně sednul, akční scény nemají chybu a celá kniha mě neuvěřitelně bavila.

Věčný Thomas Věčný Thomas Dean Koontz

Na prvního Thomase kniha bohužel nemá, ale přesto je to moc zajímavá a napínavá kniha. Kažždopádně, pokud jste ještě nečetli první díl (Podivný Thomas), nečtěte ani anotaci k této knize - je v ní totiž jedna dost zásadní informace z konce prvního dílu.

Podivné cesty Podivné cesty Dean Koontz

Povídky jsem četla v originále, některé se mi líbily více, jiné méně - konkrétně Podivné cesty mě moc nezaujaly, ale celkově se mi knížka líbila.

Uvažuje jako vrah Uvažuje jako vrah Dean Koontz

Knihu jsem četla v originále a ze začátku jsem se do ní nemohla vůbec začíst. Námět byl velmi zajímavý, nicméně u Koontze jsem přece jen "zvyklá" na větší spád děje.

13.09.2012 3 z 5

Tajemství noci Tajemství noci Dean Koontz

Tahle kniha mi nepřišla až tak strhující jako jiné "koontzovky", ale přesto je to určitě nadprůměrné čtení.

Rychlost Rychlost Dean Koontz

Takhle knížka mě strhla, přečetla jsem jí jedním dechem a asi dlouho nezapomenu na ty pocity, kdy se objevovaly další vzkazy...

Podivný Thomas Podivný Thomas Dean Koontz

Tahle kniha by si zasloužila hodnocení ne 100%, ale nejméně 110%. Úžasně napsaná, neuvěřitelná autorova fantazie a silný příběh, který ve vás zůstane ještě dlouho po přečtení...

Ledové srdce Ledové srdce Jonathan Kellerman

Moje první kniha od Kellermana - napínavé čtení, zajímavý hlavní hrdina.

13.09.2012 5 z 5

Medicína v nedbalkách aneb Aeskulap ještě po dvaceti letech Medicína v nedbalkách aneb Aeskulap ještě po dvaceti letech Svatopluk Káš

Krátké úsměvné příhody z medicínského prostředí, které napsal sám život - takové prostě nikdo nevymyslí :-)

Z Aeskulapovy první kapsy Z Aeskulapovy první kapsy Svatopluk Káš

Knížka pro zasmání, u které se pobavíte. Humor je laskavý a ilustrace pana Neprakty moc milé.