aljoska83 komentáře u knih
Knihu jsem četla na základě recenze jak je to super dark romance, plná napětí. Je to žánr, od kterého čtenář nemůže nic čekat, beru to jako oddechovky....Ale tato kniha byla hrozná od začátku do konce. Trapné dialogy, stupidní děj. Další díly si opravdu nechám ujít.
Dlouho jsem se u žádné knihy tak nepobavila :) Fakt super napsáno. I když námět teda není moc originální...
Dlouhé čekání se vyplatilo. Ani jedna nudná stránka, perfektní kniha.
Bylo to dlouhé čekání...ale "lanczovka" nezklamala. Potěšilo mě,že se v knížce opět objevily i postavy z dřívějších knih.
Tak vysoké hodnocení mě opravdu překvapilo. Knihu jsem totiž několikrát odložila, než jsem ji bez zájmu dočetla. Obě postavy mi byly nesympatické. Ani styl psaní mi neseděl. Navíc jsem pořád doufala, že se stane aspoň něco zajímavého. Kniha mi nic nedala. Spíš vzala.
Super odpočinková kniha. Sice předvídatelná, ale tak dobře napsaná, že se četla sama. Moje první kniha od autorky, určitě jdu zkusit další.
U knihy jsem se bavila, dlouho mě žádná tak nerozesmála.
Moje první knížka od autorky. Nejsem cílová skupina, ale kniha mě bavila. Skvěle jsem se u ní odreagovala, pobavila. Vlastně nemám co vytknout.
Asi jsem od knihy čekala něco... víc. Občas mi vadily skoky v ději. A celá část s Oliverem byla divná. Ani ten konec neměl ten správný efekt, protože to bylo strašně předvídatelné.
Kniha se mi dobře četla, jen byla hodně předvídatelná.
V poslední době jsem narazila na dvě knihy (jiných autorů) které se vůbec nedaly číst. Takže hurá, konečně kniha, která byla čtivá a bavila mě.
Nejdřív jsem se nemohla začíst, ale pak jsem neodložila, dokud jsem nedočetla. Skvělé jako vždy. Snad se brzy dočkáme dalšího Harryho.
Četla jsem všechny knihy od paní Ivanky. Budu se těšit na další. Tato mi přišla trošku slabší.
Skvěle napsaná kniha, nemohla jsem se odtrhnout. Dějová linka z minulosti mě ale bavila více. Každopádně jsem úplně nepochopila, proč se to řešilo takto drasticky, přišlo mi to zbytečné, šlo to vyřešit jednodušeji.
Mně se kniha líbila, to už musí být, abych dala nejvyšší hodnocení. Prostě ji nemám co vytknout.
Kniha se mi moc líbila, myslela jsem, že to bude na 5 hvězd, ale vadil mi trošku odbytý konec.
Některé se mi líbily více, jiné méně, Víkendová oddechovka.
Skvělá kniha. Přečetla jsem za víkend, nemohla jsem se odtrhnout, dokud jsem nedočetla. Ale válečná část se mi líbila více.