Allla9 Allla9 komentáře u knih

Rododendron: Za horizontem osudu Rododendron: Za horizontem osudu Pavla Pavlíčková Kovaříková

Je zde popsaný těžký a složitý příběh jedné rodiny. Sepsáno dle skutečnosti.

17.08.2022 4 z 5

Tajemství Tajemství Radka Třeštíková

Příliš mnoho nic neříkajícího děje. Postavy jsem si pletla téměř do konce knihy. Děj dost zpřeházený. Přitom ostatní knihy od paní Třeštíkové se mi líbily. Jen tady u té jsem tak nějak mimo.

15.08.2022 3 z 5

Dilema Dilema B. A. Paris (p)

Hezky napsané, ale smutné.

08.08.2022 4 z 5

Manžel a záhadná blondýna Manžel a záhadná blondýna Alena Jakoubková

Asi do poloviny byla kniha čtivá a zajímavá. Pak přehnaně vše jednoduše řešitelné a hlavně přehnané.

05.08.2022 3 z 5

Proč spíme: Odhalte sílu spánku a snění Proč spíme: Odhalte sílu spánku a snění Matthew Walker

V této knize bylo o spánku napsáno vše, co lze o něm napsat. Hodně jsem se poučila. Pro sebe jsem si vzala předsevzetí - v žádném případě spánek nezanedbávat.

03.08.2022 5 z 5

Dalších 365 dní Dalších 365 dní Blanka Lipińska

Celá trilogie byla pěkná. Některé části knihy bych vynechala, ale byla jsem spokojená.

01.08.2022 5 z 5

Moje nebezpečné výlety Moje nebezpečné výlety Ivan Klíma

Moc dobře a výstižně napsané. Každá povídka je zajímavá a dokáže naplno zaujmout.

25.07.2022 5 z 5

Ani svatí, ani andělé Ani svatí, ani andělé Ivan Klíma

Ivan Klíma opět nezklamal. Zaujal mě svým stylem psaní hned na první stránce a vydrželo mi to až do konce knihy. Je zde popsán obyčejný život plný neobyčejných zvratů.

22.07.2022 5 z 5

Ten den Ten den Blanka Lipińska

Říká se, že se má v nejlepším přestat. Ale druhý díl této trilogie skončil v tom nejhorším okamžiku. Nevím, jestli se mám na další díl těšit, nebo se mám bát. Ale už abych ho měla doma.

13.07.2022 5 z 5

URaNovA URaNovA Lenka Elbe

Styl humoru, který mě baví, navíc propojení s tajemnem. To je přesně to, co v knihách vyhledávám.

08.07.2022 5 z 5

Sám mezi ženami - Kohout Sám mezi ženami - Kohout Aleš Vogel

Jestli se chcete opravdu dobře pobavit, tak neváhejte a přečtěte si tuto vtipnou knihu. Každá stránka srší humorem a pohodou. Má jednu velikou chybu - skončí, když ještě chcete číst dál.

04.07.2022 5 z 5

Kompletní průvodce půstem Kompletní průvodce půstem Jimmy Moore

Podrobný a srozumitelný návod, jak se postit a zabojovat s nadváhou. Pomocí půstu se dá hodně zlepšit na svém zdraví. Snížit cholesterol, tlak, upravit cukrovku ... a hlavně se zbavit nadbytečných kilogramů.

01.07.2022 5 z 5

Nesmělí Nesmělí Marta Dancingerová

I když povídky moc nečtu, byla jsem příjemně překvapená. Krásné, dojemné, ale i humorné. Rozhodně stojí za přečtení.

01.07.2022 5 z 5

Má sestra a další lháři Má sestra a další lháři Ruth Dugdall

Na plný počet hvězdiček by to chtělo více napětí a rychlejší spád. Ale musím přiznat, že mi Sam přirostla k srdci a oblíbila jsem si ji.

30.06.2022 4 z 5

Mrazivý ráj Mrazivý ráj Jana Frey

Dozvěděla jsem se mnoho zajímavého o sektě Jehovových. Příběh vypráví Hana, která musela v této sektě být od dětství. Některá jednání sekty jsou hodně přísná, nesmlouvavá a hnusná.

26.06.2022 5 z 5

Zničím tě a vezmu si, co je mé Zničím tě a vezmu si, co je mé Jane Lythell

První polovina knihy mě moc nezaujala, pak jsem se začetla a celkem mě to bavilo. I když místy bych brala více napětí.

21.06.2022 4 z 5

Poslední stupeň důvěrnosti Poslední stupeň důvěrnosti Ivan Klíma

Zajímavě téma a moc dobře zpracované. Román mě zaujal natolik, že si autora přidávám do svých oblíbených.

17.06.2022 5 z 5

Matčina volba Matčina volba Samantha King

Po zdlouhavé první polovině knihy se začtete a nemůžete se odtrhnout.

11.06.2022 4 z 5

Mormonka Mormonka Carolyn Jessop

Šokující svědectví jedné členky kruté náboženské sekty. Carolyn byla provdána za staršího muže, a to jako jeho čtvrtá žena. Prošla si krutým zacházením, stálým rozením dětí, šikanou, týráním, naprostou ztrátou svobody ... .Přesto se nevzdávala, stále bojovala a chránila své děti.

10.06.2022 5 z 5

Rozsudek smrti Rozsudek smrti David Urban

Tak to byla jízda. Za mě uvěřitelná kniha plná nečekaných zvratů. Moc se mi líbila.

07.06.2022 5 z 5