alnovka82 alnovka82 komentáře u knih

Na krev Na krev Lydia Strong

Poslední kniha od autorky, kterou jsem neměla přečtenou, hlavně protože je téměř nemožné ji sehnat.
Asi pokud bych ji četla jako první, tak bych byla překvapená, ale tím že už autorčin styl znám, tak se mi kniha moc líbila. Oba hlavní hrdiny jsem milovala a ke knize se určitě ještě někdy vrátím.
Miluju všechny autorčiny knihy.

22.04.2024 5 z 5

Neústupná princezna Neústupná princezna Meghan March

Opět skvělý díl.
Temperance i Kanea jsem si zamilovala a moc jim fandila. Bylo jasné, že je tam někdo, kdo jim skrytě škodí, ale ten závěr - ten mě rozsekal. Jestli jsem někdy hned potřebovala další díl, tak tady.

Vzdorující královna Vzdorující královna Meghan March

Tohle je výjimka, která pro mě potvrzuje pravidlo druhých dílů. Druhé díly triologií nemám ráda, přijdou mi nudné, ale tady to rozhodně neplatí. První díl mě vystřelil nadšením do oblak a tenhle mě tam rozhodně udržel.
Oba je miluju a pasáž v Irsku - prostě boží!

Nemilosrdný král Nemilosrdný král Meghan March

Miluju Mount Triology!
Když jsem tuto tenkou knížečku otevírala, moc jsem nevěděla do čeho jdu. Byla to má první knížka od Meghan March a sakra mě to vzalo. Okamžitě jsem musela sáhnout po dalším dílu.
Velkou část knihy jsem byla na vážkách, jestli Lachlana milovat nebo nenávidět (a dlouho mi trvalo, než jsem se při čtení toho jména přestala ušklíbat). Keiru jsem milovala hned. Spolu byli dokonalí.
Dávám 5*.

Mizející dívky Mizející dívky Lisa Regan

(SPOILER) První díl je pro mě jedním z nejslabších ze série, až mě udivuje že jsem to s ní nevzdala. Není vyloženě špatný, takový průměrný thriller, přesto jsem si Josie oblíbila.
Samotný případ mě moc nebavil, ale ostatní linky ano.
Josiina minulost a současnost s Rayem - doufala jsem, že to bude mít jiný vývoj a v závěru mi téměř ukápla slza (za něj i náčelníka).

14.10.2024 3 z 5

Návrh Návrh Elle Kennedy

Tenhle díl miluju, myslím že tohle je moje nejoblíbenější kniha od Elle Kennedy.
Garetha i Hannu bezmezně zbožňuju a jejich příběh...ach. Četla jsem ho už asi 5x a má své vyhrazené místečko v mé knihovně.

12.10.2024

Risk Risk Elle Kennedy

Už při čtení prvního dílu jsem hrozně doufala, že další bude o Brenně a Jakeovi.
Jejich příběh jsem si moc užila, ale rozhodně jsem měla velká očekávání a ne všechna byla naplněna. Jakea jsem zbožňovala, ale jeho chování v závěru mě dost zklamalo, zachoval se tak trochu jako slaboch, ale faktem je, že bych mu to taky odpustila. Úplný závěr byl opět sladký jak cumel a já už teď vím, že tuhle knihu jsem nečetla naposledy.

12.10.2024 5 z 5

Lov Lov Elle Kennedy

Kniha se mi moc líbila, ale v téhle sérii pro mě Summer s Fitzim rozhodně nejsou TOP. I tak si jejich příběh určitě ráda znovu přečtu.

12.10.2024 4 z 5

Skóre Skóre Elle Kennedy

Nečtu sérii popořadě, hrozbě mě totiž zajímal Deanův příběh. Bylo to o fous horší než Návrh, ale i tak si zaslouží 5*.
Dean byl pako, ale byl vtipnej a Allie - v prvním díle mi přišla taková nemastná, neslaná (taky byla zadaná), ale tady byla skvělá.
Jejich vztah prošel několika úskalími a zápletka v závěru - asi bych dala Deanovi přes hubu za to jak se choval, ale chápala jsem ho. Beaua jsem skoro obrečela.

10.10.2024 5 z 5

Moje vina Moje vina Mercedes Ron

Knihu jsem četla hned, když vyšla a byla pro mě velkým překvapením. Noah i Nicka jsem si hrozně oblíbila a při jejich střetech skoro nedýchala. Jenom jsem v několika chvílích Noah tu její nevinnost úplně nevěřila. Ale chemie kterou mezi sebou měli byla úžasná.
V dnešní době už jsem zhlédla i film a byla jsem z něj zcela znechucená.
Další díly jsem zatím nečetla, asi si nechci kazit dojem z tohoto, protože se mi opravdu hrozně moc líbil.

09.10.2024 5 z 5

Neonoví bohové Neonoví bohové Katee Robert

Jo! Tak tohle bylo DOST DOBRÝ.
Hodně originální pojetí, opravdu jen minimálně inspirované mytologii, ale mě to neuvěřitelně chytlo.
Miluju Háda (tedy, tak jak ho popsala autorka) a Persefona byla skvělá - odvážná, drzá, chytrá. Jen k některým erotickým scénám bych měla drobné výhrady, ale v rámci celého příběhu se to dalo zkousnout.
Skvělá kniha, za 5*.

09.10.2024 5 z 5

Knihomolové Knihomolové Emily Henry

Na tuhle knihu jsem moc těšila, ale byla jsem z ní dost zklamaná.
Příběh pro mě byl nudný, čekala jsem romantiku a vtip, ale nic z toho jsem v něm nenacházela, jen stále se komplikující mezilidské vztahy a nudné prostředí.
Charlie mi byl moc sympatický, ale Nora mi hrozně vadila.
Za mě 2,5* a vím, že k této knize už se víckrát nevrátím.

09.10.2024 3 z 5

Kopretiny pro zámeckou paní Kopretiny pro zámeckou paní Stanislav Rudolf

Knihu jsem četla v rámci loňské čtenářské výzvy a bylo to takové milé připomenutí vlastního dětství a dospívání.

09.10.2024 3 z 5

Hodnej kluk Hodnej kluk Elle Kennedy

Blakea miluju už ze série Him, je boží, takový přerostlý dítě. Jess mě často štvala, ale spolu byli úžasní. Kniha je vtipná a má spád. Příběh je vyprávěn z pohledu obou a obzvlášt Blakeovi kapitoliy jsem si fakt užila. Už jen jeho ,,Žíši" mi navždy utkvělo.
Jen bych brala, kdyby kniha byla o kousek delší. Jejich příběh jsem četla už několikrát a určitě se k němu ještě mockrát vrátím.

08.10.2024 4 z 5

Srdcem proti zdi Srdcem proti zdi Mariana Zapata

Tahle kniha mě bavila o kousek méně, než ty co už mám od autorky přečtené (Kulti, S láskou, Lukov) přesto je to moc krásné čtení.
Vanessa byla skvělá, u Aidena mi chvíli trvalo než jsem si ho oblíbila. Kniha byla opět vtipná a moc hezky napsaná, ale tentokrát jsem si uvědomovala, že je opravdu celkem dlouhá a občas se i nudila. Hodnotím 4,5*.

08.10.2024 5 z 5

S láskou, Lukov S láskou, Lukov Mariana Zapata

Mám moc ráda knihy od MZ, tahle má trochu rychlejší začátek a rychleji mě v táhla do děje.
Jasmine byla trochu morous a samotářka, Ivan byl velký sympaťák, už od začátku bylo jasné oč mu jde - jen hlavní hrdince to nedocházelo.
Chvílemi jsem se smála nahlas a celkově jsem si čtení maximálně užila.

08.10.2024 5 z 5

Kanibal z Nine Elms Kanibal z Nine Elms Robert Bryndza

Celá tato série se mi líbí víc než série o Erice a tento díl je víc než důstojným začátkem.
První část, s původním kanibalem - to byl mazec, šel mi z toho mráz po zádech.
Pokračování po letech a hlavní zápletka knihy, už mě zas tolik nebavila. Nicméně Kate jsem si moc oblíbila, život jí naložil tolik, že se vůbec nedivím, že její nejlepší kamarádkou byla flaška whiskey.
Závěr byl rychlý a trochu jsem si přála, aby to skončilo jinak. Za mě 4* a těším se na další díl.

08.10.2024 4 z 5

Ocelová princezna Ocelová princezna Rina Kent

Ze zkušenosti se seriemi, nemám druhé díly ráda - přijde mi, že se jimi autoři jen snaží natáhnout příběh , než přijde třetí díl a velké vyvrcholení děje. A ani tato série není výjimkou, i když Elsu a Aidena miluju.
Kniha si udržuje čtivost i napětí, ale není to ono. Na konci opět velké překvapení (i když tentokrát jsem to tak nějak čekala, závěr mě nepřekvapil), aby Vás to nutilo sáhnout po dalším díle.
Přesto dávám 4* , protože jak už jsem řekla - prostě je miluju.

06.10.2024 4 z 5

Vysněný cíl Vysněný cíl Kate Stewart

I já se přikláním k tomu, že tenhle díl byl zbytečný.
Části z minulosti mě bavily moc, současnost oproti tomu vůbec. A zápletka v závěru? To bylo tak křečovitý, až mi to přišlo trapný.
Ale bod k dobru byl závěr - ač přeslazený, tak jsem se u toho culila, jak měsíček na hnůj.
Za mě 3,5 *

30.09.2024 4 z 5

Exodus Exodus Kate Stewart

Po prvním díle jsem říkala, že to byl nářez, ale toto...to byla doslova smršť emocí a první půlka byla i hodně akční. Druhá část se trochu vleče, ale stejně jsem knihu nedala z ruky.
A závěr...super. Za mě by už třetí díl nebyl třeba. Tenhle konec byl perfektní.

30.09.2024 5 z 5