Andrea864 komentáře u knih
Kniha má fajn duchařskou atmosféru. Ještě, že jsem ji nečetla v noci na chalupě. To bych se asi bála každého zvuku...Příběh zajímavý a čtivý. Je to moje první kniha od této autorky a určitě ne poslední.
Opět úžasná kniha z tvorby K. Klostermanna. Ten klid a atmosféra knihy je balzám pro duši....
Zajímavá kniha. Napínavý, neotřelý, trochu kingovsky laděný příběh, který je čtivý a má spád. Někdy jsem se v ději trochu ztrácela, ale postupně se ta mozaika časů a dalších realit začala spojovat a na konci to do sebe přesně zapadlo. Bavila jsem se.
Příjemné, napínavé čtení. Sáhla jsem po této knize po dlouhé době a nezklamala. Daphne du Maurier je skvělá vypravěčka. Výborně vystihla temnou atmosféru slatin, ponurost hospody Jamajky a charaktery postav, kdy není všechno tak, jak se na první pohled zdálo.
Příběh zajímavý, kniha čtivá a konec překvapivý. To je prostě Shari Lapena. Četla jsem téměř všechny knihy, které u nás vyšly a tato se mi zdála nejslabší, ale i tak bezva čtení.
Moc hezká kniha. Příběh poutavý, psaný krásnou češtinou. Napadá mě přísloví Pýcha předchází pád. Atmosféra vyprávění jako vždy skvělá.
Skvělá, nadčasová kniha. Vnitřní monolog hlavní hrdinky výborně vykresluje tu podstatu hrůz Gileádu. Předmluva autorky je určitě důležitou částí knihy - Změna dokáže nastat rychlostí blesku. Na pocit, že tohle se u nás nemůže stát, nelze spoléhat : kdekoli se může stát cokoli, nastanou-li příhodné okolnosti ... Myslím, že by toto měl číst každý. Už se těším na druhý díl. Vřele doporučuji.
Skvělá kniha, která potvrzuje pravidlo, že kniha je lepší než film. Čtivý a napínavý příběh plný nejen informací o genetice a světě dinosaurů, ale i filozofických otázek a myšlenek o vědě, pokroku, jednání a myšlení člověka a lidské společnosti. Stojí za přečtení.
Skvělá, psychologicky laděná detektivka, která mě naprosto pohltila. Příběh brutální, ale uvěřitelný, velmi čtivý a napínavý. Určitě si od Cartra přečtu i další knihy.
Úžasná kniha. Skvělý, silný a napínavý příběh, který mě naprosto pohltil. Děj příběhu v našem světě byl skvělý, ale úchvatný magický svět, kde se děj výborně opírá o známé pohádky, byl snad ještě lepší. A Radar jsem si fakt zamilovala. Vřele doporučuji.
Život v KLDR je plný strachu, bídy, hladu, nedostatku, nespravedlnosti, nadřazenosti a všudypřítomné ideologie. Tato realita je pro nás neuvěřitelná, mnohdy až absurdní. Skvěle napsaná kniha. Doporučuji.
Doporučuji si také přečíst Svědectví o životě v KLDR.
Zajímavá zápletka, zvraty v ději, spád a čtivost. Kniha se mi líbila.
Silný, čtivý příběh o samotě člověka mezi lidmi. Příběh, který ve vás bude doznívat ještě dlouho po přečtení.
Po hodně dlouhé době jsem po této knížce sáhla v rámci čtenářské výzvy a musím říct, že nelituji. Opět se mi moc líbila a díky ní jsem si i trochu nostalgicky zavzpomínala na dobu, kdy jsem tuto knihu četla poprvé.
Mám moc ráda vesničku Three Pines, Armanda Gamache a jeho přátele. Tentokrát to bylo nejen napínavé, ale i trochu tajemné. Více zápletek a dvě časové linky, které byly velmi dobře propojeny, skvěle zvyšovaly spád příběhu. Opět výborné.
Vtipná, milá a nadčasová kniha z prostředí maloměsta před sto lety. Myslím, že se společnost za tu dobu zase tak moc nezměnila. Pobavila jsem se.
Kniha se mi líbila. Je dobré přečíst ji ,, na jeden zátah ,, . Dějová linka je zajímavá mimo jiné i tím, že se opravdu jedná o prožití jednoho dne a vše je řečeno jen jako mimoděk.
Po letech jsem opět sáhla po této parádní knize. Je to poutavé čtení plné napětí, lásky a mezilidských vztahů, které navíc dává nahlédnout na život ve starém Egyptě. Vřele doporučuji.