andy_nejedla andy_nejedla komentáře u knih

Jak Grinch ukradl Vánoce! Jak Grinch ukradl Vánoce! Dr. Seuss (p)

Krásné verše a ilustrace :-)

02.01.2020 3 z 5

Rozum a cit (převyprávění) Rozum a cit (převyprávění) Gill Tavner

Kniha neurazí ale ani nenadchne, příběh mě neoslovil natolik, abych si přečetla originál, ale je možné, že se to časem změní.

26.10.2019 3 z 5

My Cooking Diary My Cooking Diary Kateřina Lustigová

Skvělá kuchařka :-)

24.10.2018 5 z 5

Cat & Cook Cat & Cook Ivana Jindřichová

Jedna z nej kuchařek! :-)

24.10.2018 5 z 5

Čtyři dohody Čtyři dohody Don Miguel Ruiz (p)

Velmi důležitá kniha pro každého. Stojí za přečtení. Dobře se čte a otevře člověku oči, pak vidíte sami sebe úplně jinýma očima.

05.09.2018 5 z 5

Drákula Drákula Chaz Brenchley

Příběh je všeobecně známý, toto převyprávění je pěkné a škoda, že jsem na něj nenarazila před maturitou - určitě bych Drákulu do maturitní četby dala, protože v tomto převyprávění je na konci i doplnění informací, které jsou v původním románu.

05.09.2018 4 z 5

Hedvábník Hedvábník Robert Galbraith (p)

Mně se knížka moc líbila, napínavá do poslední chvíle a už se moc těším na Ve službách zla. :-)

04.09.2018 5 z 5

Život, na který metr nestačí Život, na který metr nestačí Karolina Mikšíková

Knížka plná zábavy a se zajímavou obálkou :)

01.03.2018 5 z 5

Padesát stínů Adama Padesát stínů Adama Rossella Calabró

80% stínů je skvělých, zbytek jsou takové méně povedené, ale nápad na knihu je dobrý. :-)

25.01.2018 3 z 5

Zajatec Londýna - Pohled na Angličany francouzskýma očima Zajatec Londýna - Pohled na Angličany francouzskýma očima Régis Franc

Čekala jsem něco víc. Něco, co bylo slibované na obálce, ale tohle? To je strašné...

22.12.2017

Šance na lásku Šance na lásku M. J. Summers (p)

Stejně skvělá jako první díl! Doufám, že bude i další pokračování nebo jiná série od této autorky. :-)

31.05.2017 5 z 5

Láska na druhý pokus Láska na druhý pokus M. J. Summers (p)

Knížka je hodně oddychová a líbila se mi, ve chvíli, kdy jsem si říkala, že to je furt to samé, objevila se Gabriela a všechno bylo jinak, dokonce jsem si i řekla, že to nemůže být pravda... :-)

13.04.2017 5 z 5

Občanský průkaz Občanský průkaz Petr Šabach

Knihu jsem přečetla za dva dny a mám z ní takové zvláštní pocity, ale to je možná i tím, že jsem několikrát viděla film a až teď jsem sáhla po knížce. Do poloviny knížky se mi vybavovali herci z filmy a souhlasilo to, ale od druhé poloviny to bylo úplně jinak, kniha začala být velmi hektická a autor začal skákat z roku do roku bez toho, aby čtenáře vůbec upozornil, ale jinak se mi příběh a kniha líbila. :-)

26.06.2016 5 z 5

České podsvětí Josefa Klímy České podsvětí Josefa Klímy Josef Klíma

Zajímavá kniha, ale styl psaní pana Klímy mi neseděl, zároveň u některých věcí by bylo fajn napsat "stalo se tam a tam v roce" a ne jen "stalo se tam a tam".

29.06.2024 3 z 5

Ráj mrtvých dětí Ráj mrtvých dětí Roxann Hill

(SPOILER) Ze začátku mě kniha nebavila, pak mě zas bavila, ale chvílemi mi to přišlo fakt překombinovaný. Od cca půlky jsem čekala, že bude problém s doktorkou a taky že jo. Dala bych 4/5, kdyby konec nebyl tak useklý. Nemám takové konce ráda.

05.02.2024 3 z 5

Skrytá píseň Skrytá píseň Valentina Nazarova

Hrozně špatně se mi to četlo. Celou dobu mi to přišlo dost natahovaný a celkově divný. Asi poslední čtyři kapitoly to lehce zachránily, a tak místo jedné hvězdičky dávám dvě.

12.01.2024 2 z 5

Zbožňuju Londýn Zbožňuju Londýn Lindsey Kelk

Ze začátku byla knížka slabší, ale cca od sté stránky jsem se od čtení nemohla odtrhnout.

03.01.2024 4 z 5

Opravdové zločiny 2 Opravdové zločiny 2 Lucie Bechynková

Za mě byla dvojka slabší než první díl, ale furt super. Opět se mi moc líbily rozhovory na závěr.

31.10.2023 4 z 5

Zbožňuju Paříž Zbožňuju Paříž Lindsey Kelk

Za mě dobrý. Stejně jako první díl, určitě budu číst i další, je to na pár večerů. Jsem zvědavá, co se bude s Angelou dít dál.

18.06.2023 4 z 5

Slunečná 4 - Další pokračování vašich oblíbených příběhů Slunečná 4 - Další pokračování vašich oblíbených příběhů René Decastelo

Další skvělé pokračování, určitě doporučuji fanouškům seriálu. :)

09.06.2022 5 z 5