andy_nejedla komentáře u knih
Moc se mi knížka líbila, přišlo mi dobré, že se rozhovory a příběhy střídaly.
Ze začátku byla knížka slabší, ale cca od sté stránky jsem se od čtení nemohla odtrhnout.
Vtipné, čtivé. Přečetla jsem během jednoho dne a už se těším na další díl. Vyhovoval mi deníkový styl knihy.
No... Četlo se to dobře, ale vlastně celá kniha byla celkem o ničem. Nepropracované, od druhé kapitoly jasné, jak skončí.
Mně se kniha moc líbila, snadno jsem se do ní začetla, oddychovka na pár večerů.
Za mě parádní. Moc se mi líbilo zpracování a těším se, až si přečtu druhý díl.
Za mě byla dvojka slabší než první díl, ale furt super. Opět se mi moc líbily rozhovory na závěr.
Za mě parádní! Čtivě napsané, čekala jsem, co z toho vyleze a chvílemi jsem četla s otevřenou pusou, jak jsem byla napjatá.
Četlo se mi to dobře, ale znám i lepší detektivky. Vadily mi docela skoky v rámci kapitol z jedné dějové linky do druhé.
Moje první kniha od autora, měla jsem z ní nejdřív strach, ale nakonec se mi líbila, každopádně konec mohl být rozpracovanější.
(SPOILER) Parádní! Pro sledující Ivky určitě doporučuju - je to, jako byste četli její instagramové příspěvky, akorát podrobněji.
Knížku bych shrnula asi takhle: "Vibrátorem to začalo, vibrátorem to končí" :D
(SPOILER) Kniha se mi četla dobře, ale konec knihy ten dojem fakt zkazil. Konec je totiž jak seriál na Netflixu, za mě by bylo mnohem lepší vynechat LGBT a mohli se například rozejít kvůli úletu ve sklípku...
Za mě dobrý. Stejně jako první díl, určitě budu číst i další, je to na pár večerů. Jsem zvědavá, co se bude s Angelou dít dál.
(SPOILER) Asi nikdy jsem nečetla něco tak divného a zároveň strašidelného. Knihu jsem přečetla celkem rychle, nedalo se od ní moc odtrhnout. Každopádně konec mě překvapil a nečekala jsem, že se Cecilia zachová takhle. Taky tak nějak nevím, jestli jsem z hlavního hrdiny nakonec zhnusená nebo v šoku. Nevím prostě. Ale určitě doporučuju, je to takové připomenutí toho, jak je jednoduché lidstvo zmanipulovat...
Tak za mě parádní. Popravdě se divím, že tu lidé píší, že radši podcast. Však to nejde srovnat. A že příběhy nešly do hloubky? Když budu chtít, tak si to můžu dohledat. Překvapil mě konec knihy s rozhovory, velmi zajímavé.
Téměř všechny povídky se mi líbily, často jsem byla překvapena z jejich konce. Každopádně povídka Fronta je pro mě nepochopitelná a naprosto zbytečná, proto jen čtyři hvězdy z pěti.
Knížka se mi četla celkem dobře, každopádně příběh mi přišel dost jednoduchý a chvílemi byly některé pasáže zdlouhavé.
(SPOILER) Co říct? Několikrát jsem byla při čtení překvapená a už se těším, až si pořídím další díl, protože mě samozřejmě zajímá, co bude a nebude s Waalerem...
Musím říct, že cca prvních 100-150 stránek jsem čekala, co se vlastně stalo nebo nestalo, ale četlo se to dobře, potom už příběh nabral nějaký spád a konečné propojení se mi moc líbilo.