animovanej medv komentáře u knih
Já takové pohádky pro dospělé ráda. Jasně, děj člověka úplně nepřekvapí a samozřejmě celou dobu víme, že to dobře skončí, ale tak to má být ne? Tohle od odpočinkové knihy chci. Trošku napětí, trošku sexu, trošku romantiky a vědomí, že to dobře dopadne. Pokud tohle od této knihy (i série) očekáváte, nebudete zklamáni.
Co bych teda fakt ocenila by byla změna obálek. Postavy (i když zezadu) vůbec neodpovídají podpisům v knihách, natož mojí představě. Jen mě u čtení rušily.
Tohle mě hodně bavilo. Kam se hrabou Bridgertonovi.
(SPOILER) Zajímavá kniha.
Lze omluvit nevěru tím, že vás žena nemiluje a nerespekruje? Nemyslím si.
Lze alkoholismus omluvit tím, že je toho na vás moc a vy to nezvládáte? Rozhodně ne.
Zaslouží si i alkoholik další a další šanci? Ano, rozhodně.
(SPOILER) Kniha se mi líbila a dobře četla, ale mám dvě výhrady, dvě scény mi přišly neuvěřitelné:
1.Rozchod a Martinem - Pavlína nikdy v knize nebyla krutá. A ještě k tomu k člověku, co jí nic neudělal a ještě ho měla ráda
2. Konec - mám s tím stejný problém. Na to jak nám celou dobu byla Pavlína popisována, tohle k ní prostě nesedí.
Kniha mě pohltila. A asi půjdu proti proudu, protože jsem ráda, že další díl jen tak nevyjde, protože mám aspoň čas se soustředit zase na něco jiného.
"Může noha bolet i po smrti? No to by ho strašlivě nastalo."
Uf! Tohle vůbec není romantika na odlehčení! Důležitá a očiotevírající kniha.
"Proč se všichni diví, že žena neodešla od muže, který ji bije, ale nikdo se nediví tomu, že muž bije ženu, kterou miluje?"
Velice příjemná detektivka ze středověkého prostředí. Nelze nesrovnávat s knihami od Vlastimila Vondrušky a podle mého pan Červenák píše líp. Líp se z mého pohledu vyrovnává s věcmi, které ve středověku byly běžné, ale dneska už bychom nazvali nemorální. Líbí se mi, že se zde neštítí mučení, protože to prostě patří do té doby, narozdíl od Vondřušky a zároveň nezachází do nechutných detailů. Též mi více sedí to, jakým způsobem ztvárňuje ženské postavy. Vondruška mi přijde je často bere tak, jak se brali ve středověku (snad kromě Rozárky), pan Červenák se nesnaží přepsat dějiny tím, že by z nich dělal samostatné a na mužích nezávislé feministky, ale ženy tu mají rozum, šmrnc a humor. To se mi líbí.
Příjemná detektivka, která rychle utíká aniž by se zastavovala v nedůležitých detailech. Je akorát dlouhá a končí přesně ve chvíli, kdy končit má.
No. Přečteno během 4 dnů. Jako fakt mě to chytlo. To jsem docela nečekala. Kdyže má vyjít další díl?
Rozhodně lepší než první díl, ale často to bylo dost předvídatelné.
Dokud se nevzali, tak to bylo super, pak uz to nebylo takové, ale i tak mě to bavilo.
Jsem ráda, že jsem to dočetla. Jsou to zajímavé, ale syrové a dost drsné příběhy. Asi nemůžu doporučit...
Já mám prostě slabost pro Vrány, takže mi udělalo radost setkání s Kazem atd.
Kniha mě bavila, ale přiznám se, že mi moc nesedí přeskakování z jedné postavy na druhou. Hlavně mezi Ninou a zbytkem byla vždycky dost velká mezera ve vyprávění a mě Nina bavila asi nejvíc.
Super, super, ale nešlo by přidat ještě kapitolu? Prosím, prosím? Já bych fakt chtěla vědět, co se stalo s šéfkou, šéfem zpráv, s kameramanem, i s Rittou...
Bavil mě příběh Niny, moc mě nebavilo Nikolaj a zajímala mě Zoja. Vždycky když mě něco zaujalo, tak začla jiná postava a to mě štvalo. Ale je to tenhle styl vyprávění, tak to beru.
Souhlasím s Eliškou, jsem ráda, že jsem se zbavila Aliny...
A ještě bych dodala, že mi chybí Kaz a jeho banda.
Na mě až moc informací. Ale bylo to zajímavé a příjemné čtení.