anishta komentáře u knih
Nějak nechápu proč jsem se k tomu dostala až teď, když hlavní příběh mám přečtený krom posledního dílu, který má teprve v češtině vyjít. Každopádně se mi to líbilo a mám chuť si to přečíst celé znova, ale počkám těsně před vydáním KOA. Asi to zbožňuji furt stejně. :-D
Kdyby to šlo, dám 3,5 *. Každopádně mi kniha vlastně moc nedala. Ano zaplesalo mi srdíčko při krásných oslavách Slunovratu (Vánoc), ano Feyre a Rhys mají nádherný vztah, který se rozhodli zase o chlup posunout, ale jinak jsme se vlastně nic moc nedozvědeli. Všechna ostatní témata (hrozící vzpoura Illyrijců, vrtkavý mír), nebo cokoliv týkající se ostatních postav (Lucien x Elain, Nesta x Cassian) bylo jen lehce naťuknuto a jako asi to vede k dalšímu dílu. Bude? Každopádně krásné poděkování autorky mi vehnalo slzy do očí.
Myslím, že jsem ještě trochu v šoku, nadšením a zklamáním, že mě čeká dlouhé čekání na další díl. :D
Ale Legenda byla skvělá, musím říct, že pohled divoké Telly se mi líbil více než pohled uťápnuté Scarlett. Několikrát během čtení jsem se zamilovala. Samozřejmě do Jackse, on je tak krásně zlý, že prostě ho nejde nemilovat. :D Do Danteho jsem se zamilovala hned dvakrát, ale to už v minulém díle. :D
Svět plný magie a podlosti a přetvářky, který nám představuje autorka mě naprosto uchvátil a nemůžu se dočkat dalšího dílu.
Ehm, jsem hodně na rozpacích. První díl byl dějově rozhodně plnější, záživnější a mě osobně bavil více i když měl spoustu chyb. Tohle bylo hodně pocitové a úplně si nemyslím, že pro tak marností a dalšími negativními pocity naplněnou knihu je vhodný milostný "happy end". Dějově se zde nic moc nestalo, ale vyobrazení některých scén bylo tak nádherně groteskní, že vás alespoň v tomhle autorka dovedla udržet. Krásně si pohrávala s představivostí, ale to někdy nestačí.
Och ano! První postřeh, se kterým se podělím je, že nutně potřebuji další díl. Jsem hrozně zvědavá, jak to bude dál pokračovat, protože Marie Lu umí psát mega luxusní napínáky, které nejde snadno odložit. Miluji tuhle knihu a jsem autorce vděčná, že rozvinula myšlenku, která se objevila v Šampionovi, myslím tím ty brýle, virtuální odměny za běžné úkony v reálném životě atd. Skvělé čtení! Doporučuji!
Nebyla to nejlepší kniha od K.A.Tucker, ale bylo to fajn. Kombinace Bena a Reese je dokonalá. Nebylo zde žádné velké drama, ale celkově byla kniha velmi dobrá.
Nejsem zklamaná, protože jsem nic neočekávala. Některé situace a rozhovory byly vážně praštěné a divné. Jako, četlo se to rychle, ale slabší průměr.
Tak zaprvé, miluju ty obálky, jsou dokonalé. Samotný příběh byl taky super. Sympatická hlavní hrdina, pes a pracovitý, bohatý fešák. Je třeba něco doplňovat?
Jooo, to zas bylo vtipné... První třetinu jsem se fakt od srdce a z plných plic nasmála... Poslední třetina mě trochu štvala, protože se chovali jak jelita, ale celkový dojem je skvělý...
Kdyby to šlo, dám 3 a půl hvězdy. Jsem trochu rozpačitá, první polovina mě totiž moc nebavila, ale druhá půlka už byla v pohodě, četla se sama. Při jedné scéně jsem měla na krajíčku. Přišlo mi že první část knihy byla ještě v duchu druhého dílu, takového vyplňujícího. Druhá část už každopádně nabrala rychlejší obrátky a zakončení to bylo celkem dobré.
Obsahuje i knihu Poskvrněná koruna, příběh Gideona a Savanny, to se mi líbilo o chlup víc než Padlý dědic, ale i Eastonu příběh byl fajn, ale ten konec je na vraždu, ještě, že za chvíli vyjde další díl.
První výtka, chyběl mi Wolf... Baxterová je dobrá, ale... Jsem trošku rozpačitá, z toho konce.. Něco mi tam chybělo, ale jinak dobré čtivo..
Asi jsem na tohle moc málo citlivá duše... Hlavní postavy si to moc komplikovali... Na mě moc citů.. Ale bylo to čtivé, Warren byl nejlepší postava.. :D
Nebylo to tak silné jako první díl, ale každopádně to bylo skvělé. Čtivé, napínavé, jiskřivé. K.A.Tucker si stále víc a víc získává moje srdce a tímhle určitě nekončím...
Uf to byla síla... Velmi komplikovaný vztah dvou komplikovaných lidí... Trochu jsem měla obavu, z toho, že kniha má přes 500 stran.. ŘÍkala jsem si, co tam tak může být, ale ti dva jsou jak dva čertíci v jedné krabičce... Konec byl pěkně napínavý a jsem zvědavá co bude dál...
S těžkým srdcem musím dát druhému dílu pouze 3 hvězdy.. Nemyslím si, že tohle bylo na celou jednu samostatnou knihu, byla to jen dohra předešlých událostí.. První díl byl plný napětí, emocí, jiskření.. Tady se toho bohužel moc nedělo kromě aféry s Erikem a premiéry Brianova filmu.. Fakt mě to mrzí, na knihu jsem se strašně moc těšila, ale oproti prvnímu dílu, to bylo znatelně slabší...
Tak to je krásné. Takový hodně hořký happy end. Cela kniha napínavá, brečela jsem, smála se, lapala po dechu. Dokonalé zakončení.
Jsem nadšená. Nakoukla jsem do nového magického světa, kde vlastně magie nakonec není tou největší silou. Líbí se mi postavy a jsem zvědavá, jak to bude pokračovat.
Tak a je konec... Velmi povedená série, celou dobu jsem měla strach ze špatného konce... Jsem ale spokojená jak to dopadlo a jsem zvědavá na další díla autorky...