ankaras | Komentáře u knih | Databáze knih

ankaras Online ankaras komentáře u knih

Děs sídla Wake's End Děs sídla Wake's End Michelle Paver

Horor? Tak to vůbec! Spíš takové podivné vyprávění o ničem, které se docela příjemně a rychle četlo. Toť vše.

07.05.2021 3 z 5

Desátý kruh Desátý kruh Jodi Picoult

Nejslabší kousek od této spisovatelky. Pro mě ani náznak toho, že by to napsala ona.

27.04.2021 4 z 5

Dětské zoubky Dětské zoubky Zoje Stage

Ještě nikdy jako při čtení této knížky jsem nechtěla z ní někoho vytáhnout a nasekat mu pořádně na prdel.

08.04.2021 4 z 5

Odvrácená tvář lásky Odvrácená tvář lásky Colleen Hoover

Perfektní slaďák!

30.03.2021 5 z 5

Dívka beze jména Dívka beze jména Lisa Regan

Vypadá to, že mám novou oblíbenou autorku i vyšetřovatelku.

23.03.2021 5 z 5

Skvrna Skvrna Gillian Flynn

Přečetla jsem svoji první povídku a byla to jízda. Moc povedená!

17.03.2021 5 z 5

Kořist Kořist Darcy Coates

U Darcy nikdy nevíte, co vezmete do ruky. Zda to bude dobré nebo špatné, ale vždycky to má něco, co vás dostane. Nemá to úplně "hloubku", ale dokáže vždy v člověku probudit strach a napětí. I když se tentokrát nejednalo o nadpřirozeno, zase "to" tam bylo. A dokonce zvládla (pro mě) prvně i zakončení.

11.03.2021 5 z 5

Farma zvířat Farma zvířat George Orwell (p)

Podle mě je toto téma stále aktuální a od vydání se nic nezměnilo, lidé stále "nevidí".

09.03.2021 5 z 5

Ze života knihomolky Ze života knihomolky Debbie Tung (p)

Sáhla jsem po této ilustrované knize kvůli čtenářské výzvě a za 15 minut bylo přečteno. Je super, je vtipná a je pravdivá.

03.03.2021 5 z 5

Zbytečná oběť Zbytečná oběť D. M. Pulley

Od roku 2017 (první knížky autorky) jsem se těšila, až vyde něco dalšího. Dočkala jsem se a bylo to tak dobré, jak jsem doufala.

28.02.2021 5 z 5

Jak přežít svého muže Jak přežít svého muže Jana Bernášková

Kniha mě hrozně pobavila a také přesvědčila v tom, že je to "všude stejné". :)

20.01.2021 5 z 5

Napsáno krví Napsáno krví Chris Carter

Kniha super, ale jako čtenáře Cartera mi tam už něco chybělo. Navíc se námět i schéma vraždění docela opakuje.

30.12.2020 5 z 5

Jeden z nás Jeden z nás Shari Lapena

Tomu se říká, ze má kniha spád.

30.09.2020 5 z 5

Pozvaní Pozvaní Jennifer McMahon

Neurazí, ale pokud se chcete u čtení duchařiny bát, tak tady se bát nebudete.

08.09.2020 4 z 5

Osudný slib Osudný slib Angela Marsons

Tentokrát jsem více vnímala osudy a vztahy kolegů než zápletku, ta to tam jen doplňovala.

14.07.2020 5 z 5

Úzkosti a jejich lidé Úzkosti a jejich lidé Fredrik Backman

Konečně pořádný literární chaos.

23.06.2020 5 z 5

Nikdo není doma Nikdo není doma Tim Weaver

Parádní kniha, super rozjezd, díky kterému se vám nechce knihu vůbec odložit. I přesto si myslím, že na to, jaký měla na začátku potenciál se z toho dalo udělat něco "víc".

23.05.2020 5 z 5

Inspekce Inspekce Josh Malerman

Hodnotím z pozice čtenáře jiného žánru. Knihu jsem neodložila, dokonce mě zaujala, do děje jsem se vžila a konec byl i napínavý. Ovšem za závěrečnou scénou si opravdu dvanáctileté představit nedokážu. Na to, že nevěděli a neuměli nic, co by se jim neukázalo, byli nějak moc vykutálení a akční.

27.04.2020 4 z 5

Přízraky domu Carrowů Přízraky domu Carrowů Darcy Coates

Přála jsem si, aby byla tato 3. kniha strašidelná alespoň jako 1. a povedlo se! Konečně zase jednou pořádná duchařina, od které se neodtrhnete dokud jí nedočtete. Akorát ten konec bych tedy nechala opepřený, na těch by měla autorka zapracovat.

16.04.2020 5 z 5

Ženy bez slitování Ženy bez slitování Camilla Läckberg

Perfektní mini dílko. Doporučuji k přečtení mužům :)

08.03.2020 5 z 5