Anys8 komentáře u knih
Velmi náročně se kniha četla ale některé dokonale popsané detaily a příběh z ní dělají jednu z povedených knih o koncentračních táborech a životě v období 2. světové války.
Knihu bych doporučila těm co se chtějí dozvědět něco víc o Terezínu. Ostatní knihy s touhle tematikou jsou přece jen většinou dějem z velkých koncentračních táboru, tato kniha velmi dobře přiblíží Terezín a život lidí v něm.
Kniha má hodně silný příběh. Velice mi vyhovoval styl psaní a přečtená byla opravdu rychle, člověk při čtení stále hledá a doufá v ten nejlepší konec.
Velice čtivá kniha, snad lepší než první díl. Líbí se mi způsob jakým je kniha psaná a hlavní námět.
Velice čtivá kniha, velmi drsný příběh, hodněkrát jsem se až zastavila nad příběhem a musela ty informace vstřebat. Moc doporučuju těm co mají rádi téma druhé světové války zapsané ve čtivém příběhu.
Kniha byla zajímavá, dobře se četla ale trošku mě zklamal ten konec, jako kdyby autorka chtěla už knihu rychle ukončit.
Knížka nezklamala ale ani nějak extra nenadchla, nejvíce mi vadilo, že čtenář musí listovat zpátky knihou, aby si spojil děj, zbytečně komplikované.
Přečteno jedním dechem a rozšíří člověku určité pohledy na toto období.