Aquagirl komentáře u knih
Milé, roztomilé, erotika byla vkusná, líbilo se mi to. A bavilo mě, že je to vyprávěné z obou pohledů.
Další z knížek, ke kterým jsem se vrátila po dlouhé době. A znovu jsem se ujistila, proč mám tuhle autorku tak ráda. Na rozdíl od několika jejích "míň podařených" knih tohle nebylo přehnané klišé, a přitom jsem si užila krásnou romantiku. Bratři byli všichni moc fajn, příběh byl vtipný a zajímavý, jsem spokojená a určitě se podívám i na další díly.
Tohle se Noře Roberts povedlo!
Další z knížek, kterou jsem četla až po shlédnutí filmu, a musím říct, že i když film nebyl špatný, kniha je mnohokrát lepší! Moc se mi líbil popis vztahu těchto dvou kluků, bylo to procítěné a něžné. Jsem ráda, že se mi kniha dostala do ruky.
Wow, tohle jsem nečekala. Kniha se mnou strávila dovolenou a já čekala pěkný romantický příběh, který se bude ideálně hodit k té letní atmosféře. Ale dostala jsem mnohem víc. Tohle nebyla zdaleka jenom romantika, tady bylo totiž úplně všechno. Taková nálož emocí!! Nevím, jestli to v nebi opravdu vypadá takhle, ale jestli ano, tak se už na něj těším. Bára je ohromně sympatická holka a já s ní prožívala každou chvilku, jako by se to celé stalo přímo mně. Tak moc jsem jí fandila! A ten závěr mě rozsekal. Tleskám ve stoje, tohle je pecka.
Skvělá spisovatelka. Knížka se mi moc líbila, už se těším na její další.
K téhle knížce mám silný citový vztah. Krásná sonda do lidských vztahů, které jsou - a vždycky budou - stejně komplikované, ať už žijeme v jakékoli době, v jakémkoli režimu.
Tohle bylo kdysi moje první setkání s Remarquem. Skvělé dílo. Skvělý spisovatel. Co víc k tomu dodat.
Znám paní Klevisovou coby autorku detektivek, takže mě tahle knížka opravdu překvapila. A víc než mile překvapila :-) Mám ráda její styl psaní, miluju kočky, takže za mě naprostá spokojenost.
Líbilo, ale ve srovnání s Dívkou ve vlaku kterou považuju za bravurní, mi to přišlo trochu překombinované. A zvláštní styl vyprávění, ale ten mě vlastně bavil. Ještě pořád je P. Hawkins mojí hodně oblíbenou autorkou.
Další zajímavá kniha od Shari. Přiznám se, že mi ze začátku úplně nesednul styl jakým je psaná, ale asi je to jenom o zvyku. Příběh byl napínavý a děsivý, už jsem si myslela že vím kdo je vrah, ale spletla jsem se, takže na konec to pro mě bylo velké překvapení!
Autorka píše zajímavě, knížka se mi moc líbila. Jenom jsem čekala trochu víc napětí, ono to přitom bylo takové celkem pohodové.
Krásné, roztomilé, dojemné. Všechny povídky se mi líbily, některé mě úplně chytly za srdce. Četla jsem už předešlou knížku Čekání na kocoura, tahle se jí vyrovná. Je to takové pohlazení, hned má člověk lepší náladu, když si takhle milou knížku přečte.
Čekala jsem od knihy trochu víc. Příběh se mi líbil, ale seriál mě bavil o trochu víc. Jak už tady někdo psal, Alina mi dost vadila tím, že pořád řešila jak vypadá. A Temnyj... asi moje nejoblíbenější postava, ten se autorce povedl.
Joo tak tohle můžu! Pohoda, romantika, láska, prostě klasická Kasie :-) Těším se na další její knížky. Moc příjemná oddechovka.
Musím přiznat, že první díl mě bavil víc, už kvůli Tris, která mě tady chvílemi dost štvala. Ale i tak to bylo zajímavé čtení, jsem ráda, že mám celou trilogii pohromadě.
Po pravdě jsem čekala, že se budu u knížky trochu víc bát, takové to klasické mrazení se ale nedostavilo. Kniha je ale přesto hodně zajímavá, hezky napsaná, byla jsem zvědavá jak dopadne a čtení mě bavilo.
Tohle je přesně typ čtiva, které mě moc baví. Začátek trochu těžkopádný, ale pak už se to četlo samo. Zajímavý příběh a sympatická hrdinka! Líbilo se mi to, těším se na další díly.
Nemám erotické knihy moc ráda, ale kamarádka mě přesvědčila, že tuhle mám zkusit. Na dovču dobré, nenáročné čtení. Bavilo mě to víc než jsem si myslela, přemýšlím, že zkusím ještě další díly.
Moje dávná láska. Už strašně dlouho jsem ji nečetla, tak nevím, co bych jí říkala dneska, ale vzpomínám si, s jakým nadšením jsem ji hltala tenkrát. Krásně temné, vtipné, napínavé.