Aquagirl

Na novou knihu téhle autorky jsem se už moc těšila. Zatím jsem od ní přečetla všechny ale tahle je pro mě naprosto jasná TOP! Ten příběh mě úplně pohltil, nemohla jsem přestat číst. Lenka je moc sympatická holka, přála jsem jí, aby byla šťastná. A její "pan božský"... musím se přiznat, že jsem se do něj regulérně zamilovala! Moc mě taky potěšilo, že jsem tam potkala několik postav z románu Prázdniny za trest, tentokrát už dospělé. Opravdu nádherná knížka!

Viděla jsem film, který se mi líbil, tak jsem byla zvědavá jak vypadá knižní předloha. C. Ahern mám moc ráda a tahle knížka mě rozhodně nezklamala. Možná bych řekla že byla i lepší než film. Je to přesně ten tip romantiky, který se mi líbí. Rosie mi byla moc sympatická a přála jsem jí, aby všechno dopadlo dobře.

Krásné, roztomilé, dojemné. Všechny povídky se mi líbily, některé mě úplně chytly za srdce. Četla jsem už předešlou knížku Čekání na kocoura, tahle se jí vyrovná. Je to takové pohlazení, hned má člověk lepší náladu, když si takhle milou knížku přečte.

Další skvělá knížka z pera autorky, kterou mám jako jednu z nejvíc oblíbených ever. Tohle je spíš víc pro náctileté, ale myslím, že se příběh Layken a Willa bude líbit i těm "trochu starším". Je to hodně smutný a dojemný příběh, který umí chytnout za srdíčko.

Mám moc ráda starou Anglii a jsem fanouškem panství Downton, tak jsem si užila i tuhle knížku, i když mi chvílema přišla trochu rozvleklá a asi úplně nesplnila moje očekávání... Ale celkově byla hezká.

Selekce zase tak trochu jinak... A bylo to moc hezké. Zajímavý pohled. Myslím, že by to mohlo sednout i lidem co tyhle knížky ještě nečetli. Většina povídek opravdu výborně napsaná.

To bylo miloučké. A moc mě bavilo hádat, který z nich je vlastně princ a který padouch. Princezna Lia byla fajn, celkově se mi příběh líbil, jenom k pěti hvězdičkám mi tam přece jen něco málo chybí.

Vtipné a moc příjemné čtení. Líbí se mi styl, jakým autorka píše a celkově mě příběh úplně pohltil. Nejdřív jsem se trochu bála, že je to docela bichle a bude trvat dlouho než ji přečtu, ale zhltla jsem ji před víkend. Super knížka!

Další nádherná knížka této autorky, Coleen Hoover se stává mojí hodně oblíbenou autorkou. Příběh o Tate a Milesovi mě moc bavil, bylo to silné a krásné.

Milé, roztomilé, erotika byla vkusná, líbilo se mi to. A bavilo mě, že je to vyprávěné z obou pohledů.

Nechápu jak je možné, že jsem tuhle autorku až doteď neznala! Ta knížka je úžasná, krásný a silný příběh, moc hezky popsané milostné scény. Celou dobu jsem to s Lily prožívala a přála jí štěstí. Hned se musím podívat na další autorčiny knihy.

Autorka opět nezklamala! Knížka se četla krásně, příběh byl chvílema i humorný, ale hlavně romantický, jak už tak u Jojo bývá zvykem. Jedna z nejlepších knih, co jsem od ní zatím četla!

Další z knížek, ke kterým jsem se vrátila po dlouhé době. A znovu jsem se ujistila, proč mám tuhle autorku tak ráda. Na rozdíl od několika jejích "míň podařených" knih tohle nebylo přehnané klišé, a přitom jsem si užila krásnou romantiku. Bratři byli všichni moc fajn, příběh byl vtipný a zajímavý, jsem spokojená a určitě se podívám i na další díly.
Tohle se Noře Roberts povedlo!

Na Dunu jsem narazila ve své knihovně po hodně dlouhé době, četla jsem ji tenkrát jako malá a vzpomínám si že se mi moc líbila. Filmové zpracování jsem ještě neviděla, takže ten příběh pro mě byl po letech zase nový. A nevím čím to je, ale takové to prvotní nadšení už se tentokrát nedostavilo. Hlavně od té chvíle, kdy se děj začíná odehrávat na Arrakisu jsem z toho začínala být dost zmatená a ztrácet se v ději. Ale chápu, proč to byl - a vlastně pořád je kult.

Autorka kterou jsem si hodně oblíbila, se tentokrát dala na úplně jinou tématiku, než třeba ve svém minulém románu Kde končí nebe. Ale ani tenhle román pro dívky mě od ní rozhodně nezklamal. Příběh o Annie je nádherný, krásně zamilovaný a chvílema i dost napínavý a plný vtipných hlášek. Už nejsem úplně cílovka dívčích románků, ale moc ráda jsem si při čtení na tu dobu zavzpomínala a ani na chvilku jsem se nenudila.
Úžasná knížka pro holky - ale určitě i pro jejich rodiče!

Další knížka od mojí oblíbené Sophie, ale tady mi chyběla taková ta její lehkost, humor, se kterým píše svoje knížky. Ale jinak se mi příběh moc líbil, byl takový jiný. Celou dobu jsem nevěděla jestli mám Fleur fandit nebo ji nesnášet.

Čekala jsem od knihy trochu víc. Příběh se mi líbil, ale seriál mě bavil o trochu víc. Jak už tady někdo psal, Alina mi dost vadila tím, že pořád řešila jak vypadá. A Temnyj... asi moje nejoblíbenější postava, ten se autorce povedl.

Po tisíce planoucích sluncí jsem chtěla zkusit i něco dalšího od Hosseiniho. A nejsem ani tentokrát zklamaná. Zase nálož emocí a smutku, Afganistán a popis věcí ze kterých jde až strach... Moc hezké, i když smutné, čtení.

Měla jsem tuhle knihu dlouho na svém seznamu a pořád jsem se k ní nemohla dostat. A když jsem si ji konečně přečetla nemohla jsem na ni dlouho přestat myslet. Je to strašně smutné a pořád aktuální, v téhle době ještě víc... Kniha ve mě vzbudila hodně pocitů, ani je neumím popsat.

Konečně jsem se po dlouhé době dostala k pokračování mojí oblíbené série a nejsem rozhodně zklamaná! Parádní čtení, snad se mi to líbilo ještě víc než předchozí dvě knihy. tahle série mě baví.