Arev122 komentáře u knih
Není to napsáno podle skutečného příběhu a tak se hrdinové z havarovaného letadla uprostřed zasněžených hor sami zachrání, jinak by románová zápletka nevznikla. Ale je to hezký příběh o přežití a lásce, četla jsem jedním dechem.
Tak trochu dobrodružný a trochu fiktivní příběh ze staré doby Vikingů. Děj má sice spád, ale trochu mě román zklamal.
Velice hezky napsaný skutečný a sotva uvěřitelný příběh chlapce , který musel odcestovat z rodného Ruska do předválečného Československa.
Mám ráda knihy se střídáním časových linií, tak jako to bylo i v tomto románu. Román zaujme především milovníky sci-fi, děj má spád, zajímavé fantastické zápletky, které nejsou ani dosud rozluštěny. Četlo se jedním dechem.
Román je směsicí faktů a dobrodružného románového fiktivního děje. Je plný napětí, děj má spád a napětí.
Zajímavý námět ve dvou časových rovinách, duchovno a napětí až do konce. Pěkné čtení.
Tak jsem se na knihu hodně těšila, ale nějak jsem ji nemohla dočíst. První část knihy se mi líbila více.
Na pozadí skutečného tažení Napoleona do Egypta se v dobrodružném románovém příběhu proplétají vojenské dějiny a mystické spekulace.
Líbí se mi propojení dvou časových linií. Je to fiktivní příběh s reálných historickým pozadím a zajímavým popisem života ze staré Indie a Anglie, romantická zápletka, děj měl spád a napětí.
Sice jednoduchý děj, ale popis chování i myšlení účastníků pochodu je napsáno velmi působivě.
Pěkné, pohodové čtení napsané stylem deníku od začínajícího kastelána.
Také mě nejvíce zaujal Nadaný žák, perfektně a promyšleně napsané, hrůzné... Ale jako vždy od S.Kinga celá kniha hezké počtení.
Jednoduchý příběh, ale nutící k zamyšlení. Hezké čtení, určitě se ke knize znovu vrátím.
Příběh se mi líbil, je to sepsané dle skutečné události. Ale mohlo to být trochu více románově rozepsáno, zejména jejich cesta k záchraně.
Děj měl spád, zajímavou historickou zápletku, romantický příběh- litovala jsem , že již jsem na konci knihy.
Zajímavě a velmi citlivě podaný příběh ze života malomocných( tady malinko zidealizováno), a pohledu lidí, kteří žili v jejich blízkosti.
Hezky a poutavě napsaná kniha, děj má spád i zajímavé historické pasáže.
Dovedně napsaný román s napínavým dějem, kde až do konce není jasné, jak to vlastně je-nic není takové jak se zdá.
Tohle se mi četlo moc hezky, zajímavý námět spojený s duchovnem a detektivní zápletkou.
Pohodové čtení pro ženy-romantický a trochu tajuplný příběh na exotickém Cejlonu s nádechem červené knihovny.