Arsi | Komentáře u knih | Databáze knih

Arsi Arsi komentáře u knih

Vrány Vrány Petra Dvořáková

Knížka mě hodně zasáhla. Nevyrovnaná matka a flegmatický otec. Dost hrozná kombinace pro výchovu. Určitě sáhnu po další knížce od autorky.

04.04.2020 5 z 5

Zapomenutá zahrada Zapomenutá zahrada Kate Morton

Krásně napsaný příběh. Mám ráda knihy, kde se snoubí minulost s přítomností a autorka to tady zvládla skvěle. Zase to bude jedna z knih, která mou mysl jen tak neopustí. Kdo má rád tajemné příběhy, ať se do knihy pustí. Nebude litovat.

30.11.2019 5 z 5

Modlitba za mlčení Modlitba za mlčení Linda Castillo

Další skvělá kniha. Opět jsem se nemohla od knihy odtrhnout. A taky držím palce Kate a Johnovi. Jdu na další díl.

01.11.2019 5 z 5

Galerie mrtvých Galerie mrtvých Chris Carter

Další skvělé čtení, supr detektivka. Od začátku až do konce Carter udržuje čtenáře v napětí a dovrší to útěkem Luciena. Možná "upoutávka" na další knihu, kdo ví. Jako vždy dost drsné, ale velmi čtivé.

05.02.2019 5 z 5

Tichá modlitba Tichá modlitba Angela Marsons

Pecka! Příběh mě úplně pohltil. Každý další díl je lepší a lepší.

04.05.2018 5 z 5

Osvětimská knihovnice Osvětimská knihovnice Antonio G. Iturbe

Silný, strhující příběh, který snad nikoho nenechá chladným. Lidé by neměli zapomínat.

20.03.2018 4 z 5

Trosečníci Trosečníci Lucy Clarke

Přečteno jedním dechem. Napínavé a skvěle napsané. Doporučuji.

02.01.2024 5 z 5

Spletité lži Spletité lži Angela Marsons

Tak to byl zase fičák. Řekla bych, že to byl nejlepší díl ze série. Napínavé od začátku do konce. Pět * je pro tuto knihu málo.

29.08.2023 5 z 5

Vražedný rej Vražedný rej Andreas Gruber

Další pěkný, čtivý a drsný thriller, stejně jako předchozí díly. Jsem z knihy nadšená. Moc se těším na další díly.

14.07.2023 5 z 5

Její poslední výdech Její poslední výdech Robert Dugoni

Skvělý thriller, napínavé čtení. Stejně jako první kniha ze série.

10.05.2023 5 z 5

Dům v zátoce Dům v zátoce Mary Ellen Taylor

Kniha se mi moc líbila, příběh mě strhl. Užila jsem si čtení.

28.01.2023 5 z 5

Pohřbené kosti Pohřbené kosti Lisa Regan

Skvělá detektivka jako celá série. Lisa Regan je prostě skvělá autorka, která umí.

03.10.2022 5 z 5

Vražedná lhůta Vražedná lhůta Andreas Gruber

Perfektní detektivka, už se těším na další díl.

10.05.2022 5 z 5

Dokonalá tma Dokonalá tma Helen Fields

Perfektní jako vždy. Napínavé od začátku do konce. Prostě pecka.

23.04.2022 5 z 5

Krycí jméno Helena Krycí jméno Helena Ariel Lawhon

Skvěle napsaný příběh o Nancy Wakeové. Svižné, čtivé a i vtipné. Rozhodně doporučuji.

27.02.2022 5 z 5

Pocit hanby Pocit hanby Linda Castillo

Jako vždy skvělá detektivka. Celá série se čte jedním dechem.

06.02.2022 5 z 5

Tajemství mezi námi Tajemství mezi námi Laura Madeleine

Krásná kniha plná lásky, smutku a naděje. Moc pěkně napsaná kniha z období 2. světové války.

24.05.2021 5 z 5

Vězňova žena Vězňova žena Maggie Brookes

Nádherná kniha, která vezme za srdce. Je skvěle napsaná, plná lásky, přátelství, obětavosti i hrůz 2. světové války.

18.02.2021 5 z 5

Sestřičky ve víru osudu Sestřičky ve víru osudu Donna Douglas

Smutný díl, ale jinak skvělá série.

12.01.2021 5 z 5

Osudný slib Osudný slib Angela Marsons

Opět skvělá detektivka, tak jak u paní Marsons bývá zvykem. Těžko se od ní odchází. Prostě píše skvěle a čtenář je v napětí od začátku až do konce. Doufám, že píše další knihu.

10.08.2020 5 z 5