Artep071 komentáře u knih
Pěkná , milá odpočinková jednohubka bez výrazných zápletek o tom jak sama láska překvapí :)
Nevím co si mám po přečtení myslet. Né že by se to četlo špatně, v podstatě jsem tento příběh zhltla bez odložení, ale pořád mám v hlavě že je to celý špatně a mimo. Věkový rozdíl, histerie, citový vydírání, hádky i změna orientace a láska mi prostě v takové situaci nesedí a pro mě není uvěřitelná.
Velmi vtipné.. Konec byl slabší a občas to spadlo k trapnosti, celkově jsem se, ale bavila.
V první polovině fakt krátkého příběhu jsem se bavila a pak se to nějak pokazilo. Ta naivita byla až moc přehnaná, rvalo mi to uši. Nikoho jsem si v příběhu bohužel neoblíbila. Chyběla mi tam hloubka , nějaká hezčí emoce a závěr mi přišel trapný .
Kniha je plná EPILOGŮ k předem vydaných knih. Chybí mi však příběh z knihy Dokonalost.. Škoda.
Těším se na další příběhy této autorky. Je vtipná a nebojí se porvat i s nepříjemnými tématy.
Skvělá práce a hodně úspěchů s dalšími hrdiny :)
Hodnotím celou sérii jako vtipnou a fakt povedenou. První díl byl trochu odlišný od ostatních romancí než jsem četla, ale Ewan si mě získal a donutil mě pokračovat ve čtení a tím se odhalilo a vysvětlilo mnohé nechápání v ději.
Takže pro všechny.... Kdo začnou pochybovat v průběhu tohoto příběhu zda je to dobrý příběh... TRPĚLIVOST a dočtěte až do úplného konce :)
Stojí to za to!
Tak tohle není klasická romance...je to nášup emocí.
Šílené , brutální, smutné, vtipné, zvrhlé, žhavé, romantické a děsně moc čtivé.
Skvělý příběh... Konec byl docela překvapivě uspěchaný. Kluci by si zasloužili pokračování. :)
Juuuu já si oba díly prostě vychutnala.
Vyprávění z pohledu obou kluků bylo fakt moc hezké a jejich strachy a nejistoty mi přišly tak realistické a známé, že jsem jim to i přes tu mírnou histerii věřila.
Škoda, že autor ukončil jejich příběh.. Já bych s těmi dvoumi zamilovanými telaty snesla ještě pokračování :)
Pěkné pokračování s dramatickou zápletkou , ale kluci to zvládli :)
Mojje prvotina od autora a hodnotím 4*
Až na styl psaní příběh byl dokonalý se vším všudy.
Četlo se to lehce a oceňuji, že zápletka v tomto příběhu byla jiná než obvykle srdíčkové záležitosti.
Fajn příběh, jen mi tak nějak neseděla chemie mezi hlavními hrdiny.
Bylo to super, líbila se mi ta 'surovost' reality, ale ten konec byl uspěchaný... Škoda