ArwenAragorn komentáře u knih
Po dlouhé době jsem sáhla po literatuře faktu. Pan Liška je určitě oblíbený, napsal toho mnoho, ale pro mě je to takové nemastné, neslané. Ti, kdo dobře znají dějiny většinu z toho budou vědět, další části jsou spíš dohady. Za mě byl zajímavý třeba život vévodkyně Zaháňské, životní láska Antonína Dvořáka, tajné mise Emy Destinové, naopak jsem se nic nového nedozvěděla např. o Boženě Němcové, Karlu Hynku Máchovi, Borovském, ani o Židenickém puči.
"Fantastický thriller! Osamělá žena, příběh jako ztělesnění nejčernějších představ, bravurně vygradovaný závěr. Lépe se podle mě thriller napsat nedá". Tak zhodnotil knihu Lee Child a já to lépe nedokážu. Rozhodně doporučuji!
Páral mě nikdy moc nebral, četla jsem ho spíš v době, když vycházelo málo knih a stály se na ně fronty. Ale tahle se mi docela líbila.
Knihy na toto téma jsem si kupovala, když jsem budovala a starala se o skalku. Ta bohužel vlivem našeho čtyřnohého přítele a sucha vzala za své.
Miluji tohoto básníka a miluji jeho básně. Mají hloubku a úryvky z nich nebo celé si pamatuji a někdy si je přeříkávám.
Moc milé. Písňové texty interpretované více zpěváky. Všechny je znám v jejich podání.
Nepatří k nejlepším, co o herci vyšla, ale pořád velice dobrá biografie. Seana miluji, skvělý herec.