ArwenAragorn komentáře u knih
Další výborný psychothriller, ve kterém je matka přinucena okolnostmi bojovat za své dítě. Napínavý, nepředvídatelný, s překvapivým odhalením původce všeho zla a s vypjatým závěrem.
A pak je tu ještě jedno smutné rodinné tajemství....
Já nemůžu jinak, než doporučit, zatím se mi od autorky líbily všechny její knihy.
Líbilo se mi, jak Mia bojovala za svého přítele, i když on podle mě za to stejně nestál.
Čtivá oddechovka, pro mě je to vítané zpestření po všech těch thrillerech.
Tak tohle bylo dobrý psycho! Čtivý thriller, v závěru už se nedal odložit. Bavilo mě, že tady nebyl skoro nikdo normální a Annu jsem těžce nesnášela.
Já knížku doporučuji, mně se líbila.
Tak takový konec jsem skutečně nečekala! Vůbec jsem netušila, jak se příběh bude vyvíjet.
Neplakej je podle mě dobrý psychologický thriller, který se mi líbil stejně jako Andílek a Hodná holka.
Kniha mě nijak neoslovila. Číst se dala, ale příliš mě nebavila, připadala mně nesmyslná a hodně "ujetá". Takový průměr.
Velmi podmanivý a ač to zní možná divně, pro mě přesvědčivý psychothriller.
Přestože začátek je pozvolnější, k závěru přibude tolik napětí a zvratů, že se budete divit. Jde o příběh plný tajemství, lži i touhy s barvitě vykreslenými postavami.
Manželova žena patří určitě k těm knihám, které s klidným svědomím doporučím. A jak už zde někdo napsal, je dobré začít číst až od strany 12, abyste nepřišli o jedno z překvapení.
Knihu jsem si užila, bavila mě. Nemám výhrady ani k trošku krkolomnému rozuzlení.
Pane Musso, jste prostě skvělý a prosím pište, ať se mám zase na co těšit!
Psychologický thriller s dokonale vykreslenými postavami a nápaditým motivem únosu Anny.
Kniha není pro ty, kdo mají rádi hodně napětí a akce , doporučila bych ji pouze pro milovníky psychologických thrillerů.
Jednu * uberu za to, že místy byl příběh poněkud zdlouhavý.
Napínavý příběh, který se četl dobře. Od autora je to moje první knížka a rozhodně nebude poslední.
Gaby najde při pravidelném běhání v parku mrtvou mladou ženu. Policie postupně hromadí důkazy, které svědčí proti ní, stává se podezřelou z vraždy.
Vynikající psychothriller, vynikající!
Výborný psychologický thriller s dokonale popsanými postavami. Příběh vypráví dvě bývalé kamarádky, které mají společná tajemství. Heather vypráví minulost (PŘEDTÍM), Edie přítomnost (POTOM). Kniha vůbec nenudila, pořád se v ní něco děje. A závěr je neočekávaně dramatický.
Pro milovníky psychothrillerů určitě doporučuji.
Knížka se dobře četla a konec mě překvapil. Půjčím si další autorčiny knihy.
Psychologický thriller byl pro mě trošku zklamáním. V knize se pořád dokola opakovaly stejné věci a na Irininu kyčel, která je zmiňovaná skoro na každé stránce, jsem už byla alergická. Ani konec dojem z knihy moc nezlepšil. Připadal mi hodně nepravděpodobný.
Katie má tentokrát co do činění s brutálními vrahy a vyděrači, kteří si říkají Erinští Velekrálové. Dobře je popsaná zkorumpovaná policie a opět prožívame s Katie její nelehký osobní, ale i profesní život.
Přestože závěr je překvapivý a thriller vydařený, dávám mu 4 *, protože některé z dílů s Katie se mi líbily víc.
Měla jsem už dlouho zálusk na tuto knihu, která vyvolala tak rozporuplné čtenářské reakce. Přečetla jsem ji na jeden zátah a představovala pro mě nevšední čtenářský zážitek. Napětí, zvraty, věrohodně vykreslené postavy, skvělá zápletka, to všechno tento výborný psychologický thriller splňuje. A věřím, že není určený jenom pro ženy.
Její sestra Rachel už je řadu let nezvěstná a ona je přesvědčená, že ji a ještě další ženy zavraždil potencionální sériový vrah Carl, který nikdy nebyl odsouzen. Vydává se za jeho dceru a vyjedou spolu na výlet po místech, kde podle ní Carl zanechal své oběti a také po místech, kde fotografoval. Carl byl totiž uznávaný fotograf.
Kniha se docela dobře čte, nepostrádá napětí a zvraty, ale závěr se mi moc nelíbil, připadal mi hodně uspěchaný. Za ten ubírám jednu*.
A opět (jako u Černookých Zuzan) musím pochválit obálku.
Děj se odehrává v dokonale popsaném prostředí ostrova Réunion. Tady tráví dovolenou mladý pár s šestiletou dcerkou. Jednoho dne manželka zmizí a z manžela se stává hlavní podezřelý, když uteče i s dcerou.
Jedná se o čtivý, napínavý a dobrodružný thriller s mnoha zvraty. Jeho posledních asi sto stránek mě utvrdilo v tom, že jsem byla na velkém omylu, co se viny týče. Někdo totiž dokázal plánovat pomstu spoustu let.
Pane Bussi, je to moje první kniha od Vás a už jsem se stala Vaší fanynkou. Vzhledem k poměrně nízkému hodnocení této knihy předpokládám, že další budou naprosté bomby a moc se na ně těším.
Průměrná detektivka, která neurazí, ale rozhodně ani nenadchne. Občas jsem stránky i přeskakovala. No a od závěru jsem čekala daleko víc.
Na mě byla kniha později hodně drsná a depresivní. Ale Lise Spitová umí psát a umí psát poutavě, dojemně, napínavě i nemilosrdně.