Atara16 Atara16 komentáře u knih

Sova Sova Samuel Bjørk (p)

Knížka co se hrozně špatně odkládá a nutí vás číst a číst až do konce.

24.08.2022 5 z 5

Návrat mistra Návrat mistra František Niedl

Dočteno i třetí díl jedním dechem, přijde mi trošku slabší než druhý díl ale i tak byl napínavý :-)

31.07.2022 5 z 5

Pavoučí síť Pavoučí síť František Niedl

Potěšilo mě v knize setkání s Hynkem Tasem z Boru :-) byla to další krásná oddechovka a těším se na třetí díl :-)

31.07.2022 5 z 5

Sekta Sekta Mariette Lindstein

Nemohla jsem se odtrhnout, čte se jedním dechem.
Autorka píše ze své vlastní zkušenosti. Kolik z nás má stejnou zkušenost ?
Kolik lidí kolem nás touží po uznání, pohlazení, naslouchání pak je hodně těžké do takovéto sekty nespadnout je jich tu tolik a přesně jak píše autorka je to pomalý proces " lákání" kdy je napřed všechno růžové a pomalu se začnou utahovat šroubky. U hlavní hrdinky jsem se zatajeným dechem čekala jak se vypořádá se situací a jestli se dokáže zlomit a podvolit se nebo vzepřít. Určitě knihu doporučuji.

24.07.2022 5 z 5

Bílá Voda Bílá Voda Kateřina Tučková

Jsem hrozně ráda, že autorka vůbec takovouto knihu pustila do světa - děkuji a jsem ráda, že se mi potvrdil názor na katolickou církvi - sobecká společnost......

17.07.2022 5 z 5

Chata ve Švýcarsku Chata ve Švýcarsku Julie Caplin

Knížka má krásnou obálku a od začátku předvídatelný děj, neurazí nenadchla aspon mě ne.

29.04.2022 2 z 5

Májové růže Májové růže Dot Hutchison

Tak u tohohle dílu ani nevím co napsat, nuda, spousta jmen kterými se mi těžko orientovalo a o proti Motýlovi který byl pecka, je za mě tento díl propadák. Je to velká škoda.

08.09.2021 1 z 5

Dívka na kolejích Dívka na kolejích Heather Gudenkauf

Zajímaví knížka, která mě upoutala už názvem, dočetla jsem ji během jednoho dne, protože jsem chtěla vědět jak to dopadne.Zajímavá kniha o dětech co se snaží zapadnout do kolektivu, kamarádství, sociálních sítích. A konec mě pěkně překvapil. Stojí za přečtení.

04.09.2021 5 z 5

Proměna Proměna Franz Kafka

Kdo chce pochopit pochopi.

14.12.2024 5 z 5

Sudetský dům III: 1959–1968 Sudetský dům III: 1959–1968 Štěpán Javůrek

Opet jsem precetla za den. Urcite 5 hvezdicek.

30.11.2024 5 z 5

Královražda na Křivoklátě Královražda na Křivoklátě Vlastimil Vondruška

Autor co knihy umi.

04.05.2024 5 z 5

Rolo hledá domov Rolo hledá domov Blake Morgan

Rolo,štěně co hledá domov po tom co uteče od původního majitele, pěkně ukazuje psi svět čmuch,čmuch a psusenky pobavili

27.03.2024 5 z 5

Kdyby ze světa zmizely kočky Kdyby ze světa zmizely kočky Genki Kawamura

Knihu jsem četla jen díky čtenářské výzvě, mě nenadchla.

10.02.2024 1 z 5

Kde jsi, když nejsi Kde jsi, když nejsi Radka Třeštíková

Čekala jsem něco jiného když je na tuto knihu tolik reklamy, dočetla jsem. Nic po čem bych šáhla znovu.

03.11.2023 1 z 5

Adventní kletba Adventní kletba Vlastimil Vondruška

Autor opět nezklamal, čtivá, rychle ubíhající knížka.

23.09.2023 5 z 5

Mstitel z Jenštejna Mstitel z Jenštejna Vlastimil Vondruška

Opět kniha co se čte jedním dechem a konec je překvapení.

05.08.2023 5 z 5

Odsouzen k smrti Odsouzen k smrti Veronika Martinková

Za mě opět super. Čtivá detektivka.

18.07.2023 5 z 5

Hra o trůny Hra o trůny George R. R. Martin

Nějak jsem se celou dobu nemohla začíst jen sem tam, nějak mě kniha neuchvatila.

13.03.2023 4 z 5

Rozervané království Rozervané království František Niedl

Další super díl a moc se těším na další.

12.01.2023 5 z 5

Volným pádem Volným pádem Markéta Harasimová

Kniha s několika tématy, kterými se hrdinka musí probojovat a pádem na dno se zvedá. Četla jsem jedním dechem.

04.01.2023 5 z 5