ave55 komentáře u knih
Je mi jasné, že je to pouhá fikce, ale bylo to už trochu za hranou. A "Nesmrtelná teta" Ava opět neřízená střela.
Mám ráda knihy, kdy se příběh rozběhne hned od "první" strany.
Anotace přesně vystihuje to, co jsem v knize našla. Paní Landovou sleduji dlouho na jejím blogu a tímto děkuji, že kniha vznikla.
Při čtení jsem si uvědomila, že v Praze se "čůrá", v Ostravě "čurá".
Ani se mi nechce věřit, že tuhle slátaninu napsala paní Körnerová.
Tuto knihu by si měla POVINNĚ přečíst naše 5kolka a ostatní vítači, aby věděli, co hlavně Ukrajinci, ale i Rusi prováděli v Polsku. Hážu je do jednoho pytle. O fašistech je to jasné. Můžete se mnou nesouhlasit, ale to je tak všechno. Kniha má spád, dobře se čte.
Úžasná kniha. Moderně zpracovaná, s množstvím názorných fotografií a podrobným popisem. Všechny kategorie pečení.
Závěrečný díl mně zklamal, byť hodnotím kladně počin syna autorky. Ztrácela jsem se v postavách, na většinu už jsem si nevzpomínala, protože mezi prvním a posledním dílem uběhlo dost let. Deník, který psal Atlas, byl čtivý.
Taková blbůstka, kterou jsem si vzala na dovolenou, nevím, co mě to napadlo. Ale lepší než číst u vody Sbírku zákonů, že?
Za mně moc hezky napsaná kniha. Mám ráda dialogy v moravském nářečí. Snad bude paní spisovatelka v psaní pokračovat.
Moc hezký napsaná kniha, ale po celou dobu četby mně bylo smutno. I takový je někdy život.
Mé chuťové buňky sice nejsou nastaveny jen na "zdravé" potraviny, ale našla jsem zde inspiraci k vyzkoušení mnoha receptů, hlavně z mně dostupných a známých ingrediencí.
Prima kniha nejen pro ty, kteří musí každý den vymýšlet svačinky pro školáky. Výborná inspirace, díky.
Taková čtivá pohádka "O neposlušných kůzlátkách" pro dospělé. Moje kniha je nějak divně svázána, takže jsem s pevnou vazbou, která nešla pořádně rozevřít, bojovala.
Velice srozumitelně sepsáno, kvalitní křídový papír, vazba, fotografie. Ale dle mého! názoru spíše pro mladší generaci. Některé ingredience jsou mi neznámé. Pro inspiraci fajn.
Lidičky, nezdá se vám, že se z knih ztrácí ten krásný spisovný český jazyk? A ti naši tzv. umělci jej przní i ve filmech, na jevišti...
Příběh je čtivě napsaný, ale nereálný, splácaný z příběhů (většinou fiktivních) více lidí. Taková krutější pohádka. O prostitutkách, tak zvaných uklízečkách z Ukrajiny u nás už bylo také hodně napsáno. A o migrujících Indech vědí své naše sousední země.
Série se celkem dobře čte. Žádný krvák, život na malé obci plyne klidně. Ale. Nakladatelství MOBA se sice chválí, že je u nás jedno z největších, ale co do chybovosti v textu určitě. To už u nás neumíme dělat korektury?
Moc jsem se na knihu těšila. Začínám být na Kate závislá. Jen mám strach, že za pár let v městě Amiši "dojdou".