Avrilenicka Avrilenicka komentáře u knih

Vytržení Vytržení Lauren Kate

Určitě nejlepší díl ze série. Ale hrozně mi vadí, jak se tam furt opakuje, jak k sobě patří a jak se milují a furt dokola.

09.12.2024 3 z 5

Past Past Lauren DeStefano

Pěkná kniha

08.12.2024 5 z 5

Muka Muka Lauren Kate

Rozhodně lepší než první díl. Musím říct, že Danel mi šíleně leze na nervy a nefandím mu.

27.11.2024 3 z 5

Pád Pád Lauren Kate

Po několika letech jsem se rozhodla si knihu znovu přečíst. A musím říct, že to nebyla taková zábava, jako když mi bylo náct.

27.11.2024 3 z 5

Dvůr křídel a zmaru Dvůr křídel a zmaru Sarah J. Maas

Krásná kniha. Napínavá, romantická, s krásným příběhem. Předchozí díl mě sice bavil o trošičku více. Ale moc jsem si ji užila.

20.11.2024 5 z 5

Dvůr mlhy a hněvu Dvůr mlhy a hněvu Sarah J. Maas

Jedním slovem: úžaný! Nemohla jsem se odtrhnout.

11.11.2024 5 z 5

Dvě věže Dvě věže J. R. R. Tolkien

Super, určitě lepší než první díl.

11.11.2024 4 z 5

Dvůr trnů a růží Dvůr trnů a růží Sarah J. Maas

Druhá série, kterou od Massové čtu. Uplně jiná, než Skleněný trůn. Ale moc se mi líbila.

01.11.2024 5 z 5

Americký milostný experiment Americký milostný experiment Elena Armas

První díl se mi líbil víc. Ale jinak fajn oddechová knížka. :) A nevím, jestli to je tím překladem nebo ne, ale obraty jako že se jí zachvěl ohryzek? Chce nám tím autorka něco naznačit?

28.10.2024 4 z 5

Julie & Julia Julie & Julia Julie Powell

Škoda, jsem fakt zklamaná. :( Na knihu jsem se roky chystala a těšila, protože nejdříve jsem viděla film. Asi mi vadil i styl, jakým je kniha napsaná. A více než o jídle mi přišlo, že je o nějaké sexuální frustraci. Jsem zklamaná. :(

21.10.2024 2 z 5

Život, na který metr nestačí Život, na který metr nestačí Karolina Mikšíková

Pohodová a zábavná kniha.

07.10.2024 4 z 5

Sex ve městě Sex ve městě Candace Bushnell

Nechápu, jak z takové hrozné knihy vznikl tak super seriál.

03.10.2024 1 z 5

Království popela Království popela Sarah J. Maas

Poslední díl. Je to tak smutné, že tato série končí. Úžasná knihy a úžasná série.

03.10.2024 5 z 5

Kdokoli může dělat cokoli Kdokoli může dělat cokoli Betty MacDonald

Kniha mě moc bavila. Musím přiznat, že ne všem narážkám a dobovým vtípkům jsem rozumněla. Ale kniha se moc hezky čte a nasmála jsem se u ní.

01.10.2024 5 z 5

Podivná medicína Podivná medicína Nathan Belofsky

Podivná medicína - podivná kniha. Asi jsem čekala něco jiného. Kniha je zvláštně napsaná. Jsou to spíše nějaké výtažky z jiných knih. Chaoticky poskládané za sebou. Některé úryvky byly zajímavé a čtivé. Jiné nudné a nesmyslné.

29.09.2024 2 z 5

Ukradený polibek Ukradený polibek L. J. Shen

Kniha byla pěkná. Četla se dobře.

23.09.2024 4 z 5

Její keřík Její keřík Penelope Bloom

Upřímně, asi nejslabší kniha z celé série. Všechno mi přijde strašně na sílu. Mezi hlavní dvojicí chybí chemie a párkrát jsme se přistihla, že se nudím. :/

19.09.2024 2 z 5

Teorie lásky Teorie lásky Ali Hazelwood

Hrozně jsem se těšila, až kniha vyjde. A je opět úžasná jako vždy. Měla jsem ji přečtenou za 3 dny. Kniha mě vždycky tak vtáhne, že nedokážu přestat číst. Opravdu mě baví, jak vtipným a inteligentním stylem je napsaná. Moc jsem si ji užila.

19.09.2024 5 z 5

Netterův anatomický atlas člověka Netterův anatomický atlas člověka Frank H. Netter

Nádherná kniha. Obsáhlá a krásně ilustrovaná. Kdybych ji neměla spojenou se zkouškou z anatomie, měla bych ji radši.

19.08.2024 5 z 5

Samotáři Samotáři Lex Thomas

Od knihy jsem asi čekala víc

14.08.2024 3 z 5