bacouch
![Tábornická encyklopedie Tábornická encyklopedie](https://www.databazeknih.cz/img/books/77_/77324/taborova-encyklopedie-77324.jpg?v=1305546934)
Výborná encyklopedie, ze které se naučíte všechno o táboření, pobytu v přírodě i o různé floře či fauně, se kterou se tam můžete střetnout.
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
![52 změn 52 změn](https://www.databazeknih.cz/img/books/19_/190867/52-zmen-190867.jpg?v=1389952507)
Hodnotila bych asi tak 3 1/2 *. Kniha zajímavá, ale upřímně, kromě asi dvou kapitol nic objevného nepřinesla. Pro mě je mnohem zajímavější kniha na toto téma https://www.databazeknih.cz/knihy/jak-vycvicit-divokeho-slona-a-dalsi-dobrodruzstvi-na-ceste-bdelosti-276265
![3 z 5 3 z 5](img/content/ratings/3.png)
![Hra o manželství Hra o manželství](https://www.databazeknih.cz/img/books/13_/133937/hra-o-manzelstvi-JpM-133937.jpg?v=1551079492)
Ze začátku mi dělalo problém se do knihy začíst, ale pak mě to chytlo. Ano, vynechala bych sáhodlouhé rozbory z hodin sémiotiky, i přednášky o kvasinkách....ale jinak to bylo moc pěkné čtení. Postavy byly vylíčeny tak věrohodně a realisticky, že jsem chápala jejich jednání a nemohla nikoho odsuzovat. Hrozně pěkně se mi to četlo.
![4 z 5 4 z 5](img/content/ratings/4.png)
![Přímý zásah Přímý zásah](https://www.databazeknih.cz/img/books/32_/322581/primy-zasah-dKT-322581.jpg?v=1480435933)
Nevíte náhodou, zda už vyšlo pokračování a pokud ano, pod jakým názvem? Díky :-)
![Do tmy Do tmy](https://www.databazeknih.cz/img/books/24_/240709/do-tmy-hVO-240709.jpg?v=1426093123)
Skvělá kniha, po dočtení jsem měla hned chuť jít škubat ven nějaký to bejlí...
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
![Hedvábník Hedvábník](https://www.databazeknih.cz/img/books/22_/221461/hedvabnik-2Er-221461.jpg?v=1576137363)
Když mi před rokem padlo úplnou náhodou do ruky Volání kukačky, byla jsem nadšená. Posléze jsem se od nějakého youtubera dozvěděla, že Rowlingová napsala druhou část a naštěstí dost tlustou, tak jsem po ní hned chňapla. A líbilo se mi to zase. Cormoran je sympaťák, Robin taky. Dozvídáme se, jak probíhá vyšetřování a při čtení nezakopáváme pořád o nějaké nové a nové mrtvoly, ale hezky se držíme jedné linky. Moc hezky se mi to četlo. Takže plný počet *.
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
![Králíku, utíkej! Králíku, utíkej!](https://www.databazeknih.cz/img/books/28_/2877/kraliku-utikej-6mk-2877.jpg?v=1565970360)
Tuhle knížku jsem vídala celé dětství u rodičů v knihovně a byla mi doporučená v rámci Knižní výzvy. Ale už po prvních stránkách jsem věděla, že to bude pro mě náročná četba. Vpodstatě všechny postavy mě iritovaly, kromě Ruth. A zdlouhavý popisy kam šel, koho tam potkal, co měl na sobě, jak vypadal, co si asi myslel, koho mu připomínal...pro mě šílený. Dočetla jsem to, ale nelíbilo se mi to. Hvězdičky dávám za to, že je mi jasný, že s tím musel mít asi Updike hrozně práce.
![1 z 5 1 z 5](img/content/ratings/1.png)
Problémem této knihy je název. Začni běhat evokuje, že je určena někomu, kdo dosud neběhá. Ale tak tomu není. Nedokážu si např. představit, že bych z naprostého neběžce absolvovala první den 20 minutový běh... Ale je tu spousta hezkých fotografií.