badliar_id komentáře u knih
Ali opět nezklamala.. Četlo se to rychle a hlavně dobře. Žádné nudné části. Přiznám se ale, že jsem tak nějak od začátku věděla, že to na pět hvězdiček nebude.
Postavy byly super (až na nějaké výjimky), děj taky ušel, přestože byl předvídatelný.
Za mě fajn oddechová feel-good romantika..
Každopádně Hypotéza lásky je za mě stále top..
Ten konec? Ten mě rozhodně odrovnal, jakože totálně ODROVNAL..
Trvalo mi fakt dlouho, než jsem sáhla po druhém dílů CC, ale jsem ráda, že jsem si knihu nakonec přečetla. Bylo to skvělý. Znovu číst o Bryce a celý partě, dozvědět se některé odpovědi a zase klást další nové otázky. Dozvěděli jsme se toho hodně, ale zároveň málo. Některé plot twisty jsem čekala, u jiných mi spadla brada až na zem.
Tenhle díl byl za mě o hodně lepší, než předchozí a já už jsem zvědavá na další a závěrečný díl CC..
3.5/5*
Off-Campus sérii miluju, takže už bylo na čase si přečíst i tento závěrečný díl.
Abych pravdu řekla, tak mě nejvíce bavila část Hanny a Garretta. Ráda jsem si přečetla příběhy i ostatních, ale bylo to takové mehh.
Sabrina a Tuck si zaslouží mnohem více, než to co si zažili na té dovolené..
Jsem ráda, že tu byla zmínka i ostatních postav z Briar U série.
Určitě není nutnost tenhle díl číst, ale pokud chcete vědět, jak se vyvíjejí jejich životy, tak doporučuju.
Velmi silný příběh. Připadala jsem si jako na horské dráze. Řešila se tu hlavně psychika hlavních protagonistů, což mi vůbec nevadilo, naopak mě to bavilo mnohem více..
Kim jsem si oblíbila už v předchozích dílech a hrozně se těšila na její vyprávění.. Prošla si tedy vážně peklem. Nedokážu si ani představit ten nátlak, který každý den zažívala.
Xan mě fakt štval.. První půlku knihy jsem mu chtěla pokaždé vrazit, aby se krucinál vzpamatoval!! Ztrácela jsem kvůli němu nervy..
Zápletka byla tedy docela rychle vyřešena, ale nějak extra mi to nevadilo.. Ronan je stále můj oblíbenec a miluju jeho vztah ke Kim..
Už se těším na další díl..
3.5/5*
Nebylo to špatný, ale zároveň ani skvělý. Taková průměrná feel good romantika. Představovala jsem si ten příběh asi trocho jinak, možná proto jsem z toho nebyla tak paf jako ostatní..
Liz a Wes = cute!!
4.5/5*
Upíří témata v knihách moc nevyhledávám, spíše vůbec, ale tohle frčelo internetem, že jsem neodolala a knihu si koupila. Lituju toho? Absolutně ne! Bylo to skvělý. Přiznám se ale, že jsem byla ze začátku trochu skeptická (úplně zbytečně), přestože mě kniha hned vtáhla do děje..
Posledních 150 stran jsem byla v takovým stresu, že jsem byla ze všeho úplně vyjukaná.
V tak krátké době se stalo snad 100 věcí a já se nestačila ani divit.. A ten konec mezi Orayou a Raihnem nebudu ani komentovat..
Už se těším na druhý díl..
Tak ten konec mě tedy dostal. Úplně nevím co si mám o tom myslet :d..
První část byla za mě o něco lepší, ale pořád to bylo skvělý. Pipa a Ravi jsou moji miláčkové a vážně, vážně je zbožňuju.. Zaslouží si celý svět!! Miluju tuhle sérii celým svým srdcem!!
První díl je za mě ale top strop!!!
První dva díly byly za mě průměr, ale tenhle díl byl vážně skvost. Zbožňuju celou tu jejich partu a už se těším na příběhy ostatních. Elsu jsem občas nechápala, ale jinak byla pořád stejně fajn. Aiden byl úžasný v této knize. Ten konec byl pro mě jedno velké COŽE? :D
Za mě fakt super. Btw Ronan je vážně, vážně střelený, ale naprosto ho žeru
(SPOILER) Miluju dark romance od Amo!! Její příběh mě vždy nechá totál zmatenou a rozpolcenou.
Ani tady to nebyla výjimka. Na Brantleyho knihu jsem se těšila už od prvního dílu a tedy řeknu vám, že to čekání se vážně vyplatilo.
Brantley je tak zatraceně skvělá a tajemná postava, že se mi z toho chce křičet.
Samozřejmě má i své mouchy, ale kdo ne z EKK? Fascinovalo mě jeho chování k Saint, protože jsem byla celou dobu zvyklá na odtažitého a chladného krále. Fakt se mi líbila jeho ochranitelská stránka.
Saint mi sedla hned od začátku. A vážně se na ní těším v druhé části. A fakt mě hodně zajímají ty její schopnosti!!
Její vztah s Bishopem? MILUJU! Tahle stránka Bishopa se mi libí..
Opět jsem celou knihu netušila oč jde (jako vždy xdd), snad jen jednou jsem se trefila, ale jinak nic. Mně to prostě u knih od Amo nepálí. Ten konec? Hahah, to bylo fakt o nervy. Málem jsem si vytrhala vlasy, jak jsem se nervovala. Sice jsem si myslela, že to celou dobu byl on, ale stejně mě to překvapilo.
Já vím, že hodně lidí Amo nemusí, ale u mě si našla místo v srdci hned co jsem dočetla třetí díl EKK. Tahle série má spoustu much, hlavně první dva díly, ale stejně jsem si jí oblíbila a patří mezi mé oblíbené dark romance.!!
Miluju tuhle sérii!! Nebo aspoň první dva díly, který mě neskutečně bavily a já od nich nedokázala odtrhnout oči.
Stejně jako u prvního dílů, mě to hned vtáhlo do víru dění a já potřebovala číst kapitolu za kapitolou. Navíc jsou v této sérii krátké kapitoly, takže se to čte samo o sobě dost rychle a snadno.
Opět jsem měla v hlavě prázdno a nevěděla vůbec nic. Vždycky jsem se snažila něco uhodnout, ale marně. Sice jsem u dvou případů byla skoro v cíli, ale nakonec to bylo celé
jinak :dd.
Postavy byly opět skvělé a konečně jsme dostali trochu více informací o vedlejších postavách. Max úplně zbožňuju a doufám, že se znovu objeví i ve trojce.
A 100% jsem tým Jameson!! Fakt nemám ráda milostné trojúhelníky, protože jsem nerozhodná a pak mě to čtení moc nebaví. Každopádně tady vede prostě Jamie (miluju tu přezdívku!) a jestli spolu neskončí, tak nevím co budu dělat. Táhlo mě to k němu už v jedničce a tady se mi to potvrdilo..
Byla to opět jízda a užívala jsem si každou kapitolu! Vidím to na mou oblíbenou sérii.. Už se nemůžu dočkat trojky a doufám, že bude příští rok!!
Miluju knihy od německých autorek!!
Polib mě byla skvělá kniha na odreagování a dobře se četla. Sice jsem se ke konci asi na čtyři dny zasekla, ale nebylo to nic hrozného.
Miluju téma zakázaná láska, takže možná proto mě to i tolik bavilo.
Ta chemie mezi hlavními hrdiny? Šílený! Cítila jsem to skrze knihu..
Ivy byla skvělá hlavní hrdinka. Nebála se stát si za svým, i když jí to ne vždy vyšlo. Občas byla pěkně tvrdohlavá, ale jinak mi docela sedla.
Ryan - tetování, piercingy, tmavé vlasy..
Pro mě docela vražedná kombinace, haha.
Prostě jakmile má muž tetování a tmavé vlasy, konečná pro mě. U Ryana mě nejvíce zajímala jeho minulost (jak jinak) a tohle jsem tedy nečekala (asi jako jedinou věc). Občas se teda k Ivy choval fakt na přes držku, ale očividně za to nemohl on, ale jeho city.
Jeff byl skvělý a Alex taky!! Doufám, že si někdy přečteme jejich příběh.
Táta Ivy by si zasloužil pár facek :).
Konec tedy Stella docela rychle prolítla, ale čert to vem. Tohle čtení jsem si užila!
Předvídatelná, ale jinak skvělá romanťárna na odreagování.
3.5/5 *
Moje první kniha od Kristen a musím říct, že autorka píše vážně dobře a čtivě, každopádně tu (aspoň pro mě) bylo pár slepých míst.
Začátek byl skvělý. Bavilo mě sledovat, jak do sebe neustále Delila a Macon šili :D. Jak jí furt popichoval a ona z toho šílela. A ta chemie? Božínku, fakt tam byla. Jiskřilo to mezi nimi jako něco. Prostředek se už trochu táhl a já se občas nutila ke čtení další kapitoly. Ale nebylo to nic hrozného, kvůli čemu bych knihu nedočetla. No u konce mě bavilo asi až posledních cca 40 stran. Tam pak přišla na scénu hádka, objevila se sestra kvůli, který všechno začalo atd.
Co se týče postav, tak mi všechny sedly, krom Sam. Ta mi neskutečně pila krev a byla sobecká, až to bolelo.
Vztah mezi Delilou a Maconem mě moc bavil a jsem ráda, že to mezi nimi dobře dopadlo.
Hezké, milé a vtipné čtení, takže určo doporučuju.. Neurazí, ale ani nenadchne.
(SPOILER) Dark romance si občas (když mám náladu) přečtu a většinou právě sáhnu po Amo Jones. Amo je skvělá autorka a miluju její knihy.. Ano, některé jsou slabší, ale ve finále mě od ní zatím bavilo
všechno :).
Chaos v míru je první díl ze série Půlnoční běsnění a už teď tu sérii miluju!! Opět tu nechyběly šílené scény a ještě šílenější plot twisty :dd.. Postavy byly skvělý. Každého si jinak oblíbíte nebo ho nenávidíte.
Per byla zajímavá postava. Sice jsem si vyspoilerovala, že Dove vlastně není Dove, ale Per, každopádně už jsem nevěděla důvod.
A musím říct, že Amo má vždycky ty plot twisty skvělé napsaný a odhalený.
King mě občas vážně štval, ale jinak jsem si ho hned oblíbila. Co dodat, muži od Amo Jones si hned získají moje srdce :D..
Killian mě rozsekával pokaždé co otevřel tu jeho pusu. Už se těším na jeho knihu, což je shodou okolností hned druhý díl.
Každopádně mě nejvíce ze všech "bratrů" uhranul Keaton. Škoda, že je jeho kniha až čtvrtá v pořadí, protože se na něho fakt těším.
Úplně mi dává stejný vibe jako Brantley..
Konec byl super, sice jsem čekala trochu něco jiného, ale jinak jsem velice spokojená.
Pokud se rozhodnete číst knihy od Amo Jones, tak se určitě nejdříve podívejte na trigger warnings a počítejte s tím, že je to dark romance, tudíž se v knize objeví věci, které vám třeba nemusí být příjemný číst.
Novinku od Jenn jsem si nemohla nechat ujít, takže jsem si jí objednala a hned se do ní pustila. Když jsem zjistila, že se hlavní postavy znají od malička a po letech se znovu potkají, byla jsem neuvěřitelně nadšená. Každopádně to nadšení zase rychle odpadlo. Když jsem četla Kudy ke hvězdám a Na jedné vlně hned jsem byla ohromená a tady to bohužel nepřišlo.
Josie byla taková nemastná neslaná. Občas udělala nelogickou věc a vzápětí byla zase v pohodě, každopádně mi k srdci nepřirostla. Lucky byl sympaťák a žeru ho!! Už když se objevil v první kapitole jsem se do něj zamilovala :D.
Co mi v knize fakt chybělo byla pořádná romantická linka. Dostali jsme pár ňuňu chvilek a to bylo všechno. Potřebovala jsem víc intimity a romantiky.
Téma focení cedulí bylo úžasný! Zase trochu něco jiného..
Všechno plynulo rychle. Někdy mě to bavilo více a někdy zase méně, takže jsem si připadala jak na houpačce.
Určitě to nebyl špatný příběh, jen jsem doufala v něco jiného a lepšího. Pokud by jste si chtěli od Jenn něco přečíst, tak doporučuju Kudy ke hvězdám (ta je top) nebo Na jedné vlně. Každopádně od Jenn si vždy knihu přečtu, protože stále je na prvním místě top autorů YA romantických knih.. A ty obálky k jejím knihám jsou kouzelný!! 3.5/5 *
Na tenhle díl jsem se obzvlášť těšila, protože ten minulý skončil fakt debilně a navíc byl takový "mehh", takže jsem doufala, že trojka bude skvělá. A docela se to vyplnilo!!
Byla jsem ráda, že tu konečně jsou taky pohledy ostatních postav a vidíme trochu více do jejich životů. Nejvíce mě asi zajímal příběh Ember a Wrena, protože jsem je shipovala už od druhého dílu :D. Čekala jsem tedy trochu více, aspoň tu pusu, že si dají.. :D Alistaira a Keshe ZBOŽNUJU!! Ta jejich chemie byla vážně něco..
James a Ruby. Náš hlavní pár. Docela mě překvapilo, že už mezi nimi nebylo nějaké větší drama, protože jsem ho popravdě čekala. Na druhou stranu jsem ráda, že už se mezi nimi nic závažného neodehrálo. Jamesův sen mě potěšil a přiznám se, že bych se vydala taky stejnou cestou, ale realita je u mě trochu jiná :D..
Konec mě ani nepřekvapil, protože jsem čekala, že Mortimer udělá přesně něco takového. No, prostě otec na jedničku.
Pokud čekáte, že tu konečně nebudou slova "maminka" a "tatínek", tak vás asi zklamu. Sice tu nejsou v takové míře, ale stejně!!
Určitě tato série nemá na sérii Znovu, ale Mxton Hall jsem si vážně užila. Prostředí ze střední školy mě dost baví, takže mi tohle perfektně sedlo. Kdo ještě nečetl, tak moc doporučuju!!
Já ani nevím čím mám začít. Dvory jsou pro mě srdcová záležitost, takže tohle čtení jsem si moc užila a ráda jsem se vrátila zpátky do světa, který pro mě znamená všechno.
Myslela jsem si, že mě to nebude tolik bavit, protože jsem Nestu nedokázala vystát, ale kupodivu se mi to četlo dobře a bavilo mě to. Každopádně jsem ze začátku měla s Nestou fakt problémy. To se ale postupem čtení měnilo. Najednou vidíte co všechno si musela protrpět a jak jí to poznamenalo. Bylo skvělý sledovat její proměnu v lepšího a milujícího člověka. Rozhodně teď patří mezi moje oblíbenkyně..
Cassiana zbožňuju, ne tolik jako Rhyse, ale rozhodně mu patří část mého srdce, stejně jako Azovi.. Jeho láska k Nestě byla nekonečná a oba je zbožňuju..
Gwyn a Emerie si získaly mé srdce hned na začátku. Byla jsem ráda, že si Nesta našla přítelkyně, které při ní stály..
Konec mě totálně porazil a já samozřejmě brečela, jako malá. Co Nesta udělala pro Feyre bylo tak krásný a milující, že jsem chtěla vlézt do knihy a obejmout jí.
Spicy scény v knihách mi nevadí, ale tady jich bylo i na mě přehnaně moc. Slovo "semeno" nechci slyšet aspoň půl roku, takže doufám, že na něj nenarazím v nějaké new adult knize :D.. Chyb v této knize bylo snad sto. Jasně, někdy se v knize překlepy objeví, ale tady jich bylo vážně moc..
Jo, tohle jsem si moc užila a už se těším na další díl (doufám, že teď se dostane na řadu Azriel, protože si svou knihu zaslouží!!).
Přesto pro mě budou Rhys a Feyre stále na prvním místě. Tenhle pár pro mě znamená všechno a asi je nikdo nepřekoná. Ráda bych jim ale vrazila facku za ten debilní nápad, kvůli kterému málem všichni tři umřeli, kdyby nebylo Nesty!! 4.5/5 *
Trigger Warnings: sexuální scény, násilí, zmínka o znásilnění, alkohol
Můj první příběh od autorky a zatím tedy super. Nebylo to nic skvělého, ale užívala jsem si každou kapitolu.
Bylo to čtivý, sexy a nechyběl ani humor. Vlastně jsem se půlku knihy jenom smála :D..
Arizona byla sympatická už od začátku a žádný problém jsem s ní neměla. Carter byl k sežrání už od první kapitoly :D.. Taky bych chtěla mít takového kamaráda, lol :Dd..
Chemie mezi nimi byla, to bez debat. Byli spolu vážně roztomilý.
Žádné velké drama tu nebylo, což mě mrzí, protože já dramata miluju a to hodně :D..
Seana mi bylo líto. Myslím si, že by se to bez něj obešlo. Takhle ho zbytečně Ari "využila", ale co už.
Každopádně to byla fajn knížka a já se teď nejspíše vrhnu na druhý díl (Trhni si, Eathne)..
18+ - Sexuální scény
(SPOILER) Sarah mě nikdy nepřestane překvapovat. Já pokaždé žasnu nad tím, jak dokáže stvořit tak skvělé postavy a svět.
Tenhle díl mi dal zabrat, hlavně ze začátku. Kdyby byla kniha kratší vůbec by to ničemu neuškodilo.
K této knize jsem četla i Věž úsvitu, což je šestý díl této série. Když si na googlu vyhledáte "throne of glass tandem read" vyjedou vám různé odkazy s postupy, jak tyto dvě knihy číst. Příběhy se odehrávají ve stejný čas, jen na jinem místě. Věž úsvitu stále čtu (brzy už dočtu :dd).
Já tenhle svět fakt žeru. A to jak všechno do sebe začalo zapadat, božínku, já přicházela o nervy. Buď jsem se smála, zlobila, nervovala nebo brečela (hlavně na konci :()..
Aelin je úžasná postava a ta její obětavost mi láme srdce. To jak všechno plánuje atd.. jenom žasnu.
Rowan má moje srdce. Stejně jako Dorian. Já ho tedy měla ráda už od začátku, ale v tomhle dílu jsem z něho byla úplně MIMO.. Jeho scény s Manon byly neuvěřitelný (jop, shipuju je)..
Fenrys a "tlupa" má samozřejmě taky moje srdce ;).
Ten konec? Kdybych měla možnost přes knihu někomu vrazit, tak by to rozhodně schytala Maeve. Stopro u posledního dílu puknu nervy, už to vidim.
Musím ale uznat, že Maeve je vážně mazaná a naprosto šílená (a lepší záporák, než Amarantha a zbytek..)
Až na některé zdlouhavé kapitoly, tenhle díl žeru a už se těším na poslední..
16+ - sexuální scény, násilí, mučení, smrt
(SPOILER) Tohle bylo tedy něco. Vůbec jsem nečekala, že mě tahle série tolik chytne a přiroste k srdci.
Tenhle díl by výjimečný v tom, že zde byl trochu krimi žánr, ale jen lehce.
Celou dobu sledujeme průběh "vyšetřování". Ono to vyloženě vyšetřování není, ale i tak.. Pořád je to kniha zaměřena hlavně na romantiku, ale bylo fajn se celou knihu napínat kdo asi Brooke zabil (mně to bylo jasný nějak od prostředku).
Ella a Reed, moje zlatíčka. Přiznám se ale, že mě občas pěkně vytočili. Ale jinak je zbožňuju ;) …
Easton je moje zlatoo! Těším se na jeho knihy, ale zároveň se bojím :Dd..
Překvapilo mě, že se tu skoro neobjevil Gideon (a ano, stále nevím co si o něm myslet).
Dvojčata miluju a fakt mě štve, že nemají a nebudou mít svoje knihy :( ..
Konec byl na mě trochu urychlený, ale byla jsem s ním víceméně spokojená..
Asi se hned nebudu do dalšího dílu pouštět, protože potřebuju změnu žánru a navíc nemám poslední díl a mě nebaví čekat :D..
Tahle série je rozhodně fajn a doporučuju jí, ale stopro nesedne všem!
Doporučuju číst od 17+ - sexuální scény, alkohol, násilí..
Papírovou princeznu jsem už jednou rozečetla, ale někde nastala chyba a já ji jaksi nedočetla.
Každopádně jsem teď viděla dost příspěvků na tuhle Royals sérii, takže jsem se ke knize zase vrátila. Kniha je extrémně čtivá, takže to budete mít brzy přečtené. Jen tedy, na mě byl ten začátek dost zdlouhavý. Ale pak už se to rozjelo a já nedokázala od knihy odtrhnout oči.
Je to dost předvídatelné a klišé, teď se budu zase opakovat, ale já tyhle tipy knih miluju :D..
Ella se občas chovala mimo, ale jinak se mi na ní líbilo, že si nic nenechala líbit. Reed se od začátku choval jako kretén, ale kdo by nezbožňoval sexy kretény? Odpověď všichni známe.
Easton je boží (až na ty jeho úchylné scény na začátku). Miluju jak se k Elle chová a mimoděk jí vlepí pusu na čelo nebo tvář, prostě hezůů..
Ella a Reed. Ta chemie mezi nimi je šílená. Jiskry lítaly pokaždé, co se objevili sami v místnosti. Ke konci byli oba hrozně hezůů, takže mi bylo jasný, že se něco posere a měla jsem pravdu :D..
A btw Val je super a docela jsem si oblíbila i Savannu..
Ten konec? Kdybych u sebe neměla druhý díl, asi bych zešílela nevědomostí co bude dál.
Knihu doporučuju pro 17+ - jsou zde sexuální scény, sexuální obtěžování, alkohol, drogy a násilí.
3.5/5 *