bafuskyBaf | Komentáře u knih | Databáze knih

bafuskyBaf bafuskyBaf komentáře u knih

Zima bez tebe Zima bez tebe Beth Good

Jeeee, to byla tak hezky napsaná knížka. Moc se mi líbila. Snad si někdy zase přečtu další knížku od této autorky.

12.10.2020 5 z 5

Kroky vraha Kroky vraha Michaela Klevisová

Mě se ta detektivka moc líbila. Zápletka byla zajímavá...a sama jsem si myslela, že se bude točit kolem události z minulosti a ono ne..Překvapilo mě, že to napsala češka...

01.10.2020 5 z 5

Omyl Omyl Elle Kennedy

Musím uznat, že to byl o něco slabší díl..ale ne zas o tolik. Chvíle jsem se taky nasmála, sice ne tolik jako v prvním díle, hlavně když zrýmoval v básni concorde a kokot..:D) Už se moooc těším na další díl.

06.10.2017 4 z 5

Nejsem z ledu Nejsem z ledu Anne Frasier (p)

Panečku tohle byla jízda. Celá série byla skvělá, škoda, že není další díl. I když možná už by další díl byl moc překombinovaný a v nejlepším se má přestat.

21.08.2023 5 z 5

Robert Šlachta: Třicet let pod přísahou Robert Šlachta: Třicet let pod přísahou Josef Klíma

Nemůžu dát jinak než plný počet hvězd. To byla teda jízda.
Opravdu mě překvapuje, že se tohle může v našem státě vůbec stát. Některé věci zůstali utajeny, protože nejsou ještě dořešeny anebo prostě je to asi tak lepší. Prostě wau.

07.07.2022 5 z 5

Milá Bridget, chci tě Milá Bridget, chci tě Vi Keeland

Zase jsem s touto knihou nesáhla vedle... Přečteno za chvíli...Moc se mi líbil Simon a i Bridget...Mezi nimi to fungovalo...Takže plné hodnocení..:-)

03.09.2021 5 z 5

Chladný den pro vraždu Chladný den pro vraždu Dana Stabenow

To prostředí Aljašky je krásný...ráda si přečtu další pokračování. Jinak je to taková lehká detektivka.

29.03.2020 4 z 5

Sběratel trofejí Sběratel trofejí Sarah Flint

Joooooo prostě skvělá detektivka. Pro mě asi lepší než první díl. Komisařka Staffordová mě baví..:-)

13.04.2019 5 z 5

Námi to končí Námi to končí Colleen Hoover

Pane jooo, takovou zápletku jsem nečekala. Naprostá krásná, místy strašně smutná kniha. Opravdu se povedla.

19.02.2019 5 z 5

Její konec Její konec Shari Lapena

Jeden psychopat vedle druhého...Knížka měla dobrý náboj, ale ten konec? Nevím, nevím...

09.08.2023 3 z 5

Bokovka Bokovka Barbora Vajsejtlová

Tohle byla hodně dobrá sonda do života dvou lidí, kteří se spolu vyspí na jedné párty.
Za mě super čtení :-)

11.05.2022 5 z 5

Terapie Terapie B. A. Paris (p)

Tak tohle byla jízda...Knížka mě naprosto pohltila. Prostě wau. Vůbec jsem neodhadla, kdo to udělal. Podezřívala jsem snad všechny :-D

03.04.2022 5 z 5

V pokušení V pokušení J. D. Hawkins

Mě se to rozhodně líbilo více než předchozí kniha Neprofesionál. Wyatt mi byl moc sympatický a Melina taky, klidně to mohla být delší kniha.
Všechno v té knížce fungovalo jak mělo.

12.08.2021 5 z 5

Defy: Nebezpečná láska Defy: Nebezpečná láska L. J. Shen

Jejej...nová závislost...Defy byla taková jednohubka...skvěle se to četlo, děj ubíhal. Metody a Jamie mi byli sympatický..Jdu číst další díl.. :-)

15.03.2021 5 z 5

Ze života knihomolky Ze života knihomolky Debbie Tung (p)

V některých situacích....celá já no...:D :D

10.09.2020 5 z 5

Výpověď Výpověď Whitney G. (p)

To byl prostě top...:-)

31.05.2020 5 z 5

Zimní oheň Zimní oheň Anders de la Motte

wau, četlo se to jedna báseň. Zatím asi nejlepší :-)

08.05.2020 5 z 5

Tatérka Tatérka Alison Belsham

Za mě skvěle napsané. Zajímavě vybrané téma. Nemohla jsem se od toho odtrhnout

19.12.2019 5 z 5

Šéf Šéf Vi Keeland

To bylo, ale super počteníčko :-)

12.07.2019 5 z 5

Alfa samec Alfa samec Vi Keeland

Ten český název knihy tomu vůbec neodpovídá. Čekala jsem trochu něco jiného. Spíše to byla romanťárna . Četlo se rychle a bylo to povedené.

29.06.2018 5 z 5