bagel komentáře u knih
Konečně série dospěla k očekávanému konci. Raději bych viděla všechny díly v jedné knize.
Dala bych tomu 3,5 hvězdičky - příjemný příběh s předvídatelným koncem. Ale chyb v textu bylo opravdu dost, na to by si nakladatelství mělo dát příště pozor.
Nečekaně příjemné překvapení, i dospělý si z ní určitě něco odnese.
Díky předchozím komentářům jsem poznala, co od knihy nemám očekávat, takže nakonec jsem byla docela spokojená. Přínosem knihy je určitě množství odkazů na další díla a citace z knih.
Slabé, často víc trapné než humorné, konec se dal čekat.
Tato kniha je lepší než první díl, děj není tak zamotaný. Oceňuji přesné historické pozadí.
Zpočátku příběh vypadal slibně, pak se to dost táhlo.
Hodně zvláštní kniha vhodná k zamyšlení a postupnému pročítání. A k tomu krásné pohlednice...
Kniha vhodná nejen pro děti, poučí se i mnozí dospělí.
Nadmíru zajímavé poznání života během války a po ní v nezvyklém regionu a zase z jiného pohledu.
Nečekaně dobrá a zajímavá kniha, která se dotkla několika závažných témat a přesto měla krásné poetické momenty.
Nic zvláštního, na Yukonu jsem se trochu ztrácela v postavách.
Příběh ze života, ale bylo by krásné, kdyby každá žena v této situaci našla tolik porozumění a pomoci na všech stranách...
Mně to nesedlo, nedokázala jsem hlavní hrdinku pochopit. Jsem na to asi moc odlišná generace.
Ze tří atlasů z této řady se mně tento líbil nejméně. Staré mapy byla sice pěkné, ale ztěžovaly orientaci, kde se dané místo nachází. Vadilo mně řazení, lepší by bylo tradičně podle kontinentů nebo témat. Tak se přeskakovalo od pirátů k atomovým ponorkám.
Sympatický vyšetřovatel, ale dvě příběhové linky byly trochu moc.