Bar16 komentáře u knih
Jako vždy skvěle promyšlený příběh a zápletka. Patterson umí prodat napětí, konce jsou u něj vždy rychlé. Kniha měla spád a líbí se mi, že ne vše se vyřešilo... Že další kniha bude pokračováním :-)
Nemůžu si pomoct, tato kniha byla velmi silná. Rozdělení kapitol na zážitky Amelie před smrtí a Katino zjišťování proč se mi moc líbilo - do toho výpisky z sms, facebooku... Až měl člověk chvíli pocit, že se to opravdu děje. Šikana je hrozná věc, při čtení jsem si říkala, jak bych asi na určité věci reagovala v tom věku já... Nemyslitelné. A ten konec... Moc silný příběh.
M.H. Clark mám velmi ráda - sice jsem od ní zatím přečetla jen pár knih, ale poličky mám plné jejich příběhů. Knihy její dcery jsem zatím nečetla, proto mi přišlo fajn začít společným dílem. Příběh byl zajímavý, nic co by nutilo mé oči vypadnout z důlků, ale četlo se to dobře. Takový klasický průměr. :-)
Klasický Adler-Olsen :-) Musím říct, že ani jedna kniha od něj mě nezklamala - i když třeba měla části, které se četly pomaleji, tak příběh sám o sobě byl vymyšlený skvěle :-) Co se týče vztahu Carla s Asadem, mám pocit, že už si jsou hodně blízcí a v dalším díle se dozvíme další Asadova tajemství.
Chvílemi mě kniha dost bavila, ale některé pasáže byly nudnější. Klasický průměr.
Musím říct, že paní Rowlingová neodbývá závěry knih. Moc se mi líbí (u všech dílů), že následují vždy minimálně dvě kapitoly po všem, co se událo a tím trochu uklidní rozbušené srdce. Ovšem konec této knihy byl opravdu silný... Jdu na sedmý díl.
Příběh zajímavý, velmi poutavý, ale na plný počet hvězd to není - za mě osobně mě uspávaly ty dlouhé kapitoly.
Druhý díl se mi líbil úplně stejně jako první. Musím říct, že je to moc krásně napsané... A pořád nechápu, jak jsem mohla tuto sérii tak dlouho ignorovat... :-)
James Patterson je pan spisovatel. Musím říct, že mě dost povídek nenadchlo (spíše mě bavila tak třetina knihy), ale líbilo se mi, jak to hezky prohazoval - povídky se stejnou tématikou nebyly nikdy u sebe... Kazdopádně, celou četbu jsem byla rozhodnuta pro tři hvězdy, takový ten dobrý střed. Jednu navíc dávám za tu poslední povídku - ta byla na konec dána záměrně a byla taky nejlepší - proto si zaslouží svou vlastní hvězdičku.
Druhý díl o hodně lepší než první - pro mě super zápletka, perfektní rozuzlení a na démona už jsem byla připravená (ten se mi líbil více než v prvním díle, byl "více uvěřitelnější"). Snad brzy vyjde i třetí díl u nás, pokud jsem se nepřehlédla :-)
Perfektní! Kniha mě vtáhla do děje, jen doufám, že to není autentický chorobopis, jak píše autor v poděkování. Kdo se rád bojí - doporučuji. P.S.: Kdo jste rozluštili hádanku? :-)
Dobrá knížka. Ze začátku jsem si zvykala na autorčin styl, ale poté jsem se dobře začetla. Jediné co mi vadilo, byly ty jmenné jazykolamy - já ty severské jména prostě nikdy nepřečtu :-)
Super. Začátek mi přišel trochu zdlouhavý, ale jakmile se to rozjelo, dočetla jsem to jedním dechem. Teď se podívám na filmové zpracování :-)
Velmi zvláštní kniha. Dá se říct, že mě k sobě ze začátku vůbec nevtáhla - nechápala jsem, proč to tak je a co se vlastně děje. Nechápala jsem to do předposlední kapitoly - byla jsem z té knihy opravdu trochu zklamaná. Ale pak se rázem vše změnilo - kniha dostala svou skvělou podobu a já nemůžu napsat nic jiného než - přečtěte si ji. Stojí za to.
Krásná... Na konci trošku doják, ale kniha se mi líbila :-)
Moc dobrá kniha, místy sice zdlouhavá, ale příběh velice poutavý. :-)