barbora6886 komentáře u knih
Krásná kniha, hodně emotivní. Hlavní hrdinka musela udělat těžké rozhodnutí. Rozhodla se správně, byla to silná žena.
(SPOILER) Líbilo se mi to, ale jako bych v tom viděla tyhle tři knihy. Poslední paní Parrishová, za zavřenými dveřmi a hospodyně. Každopádně mě potěšilo jak dopadl a že už to nikomu neudělá. Trochu jsem tušila, že je divný. Pomocnice v sobě měla pěknou příšeru kterou stačilo trochu podráždit. Zajímavé co se skrývá v křehké dívce, tohle pán domu nečekal.
(SPOILER) To závěrečné plavání na ostrov, když se bála žraloků a toho že porodí...... Šílený, měla jsem z toho úzkost. Tady jde přesně vidět, že žena pro svoje děti dokáže i nemožné!
Luxusní zážitek z příběhu. Další krásná kniha od výjimečné autorky.
Budu dlouho vzpomínat na tento příběh. Knihu zařadím mezi oblíbené.
Podobný příběh se doopravdy stal, dodalo to knize hodně emocí. Ovšem ten konec nebyl zrovna šálek mé kávy a celkový dojem pokazil.
Hezký prostředí, ale přijde mi, že kostra příběhů se často opakuje. Mají se rádi, nemají se rádi a pak šťastný konec. Začíná mě to trochu nudit.
(SPOILER) Potěšilo mě jak zemřel, aspoň věděl jak trpělo to štěně.
Jako vždy super! Tahle série se mi velice líbila! Kéž bychom se dočkali filmového zpracování, Dorrana by mohl hrát Henry Cavill. :D
Bohužel mě menadchla. Pořád jsem čekala kdy to přijde, jenže nic nepřišlo.
AM. Mám velmi ráda, mám přečtené všechny její knihy. Ať už inspirace přišla odkudkoliv, kniha se mi vryla do paměti. Jsem maminka malé dcerky, takže to pro mě byla síla! Navždy budu sledovat signály a chránit ji.
Slabota. Připadá mi, že jsou poslední dobou thrillery na jedno brdo.