barbora6886 komentáře u knih
Dlouhou jsem nečetla tak krásnou a příjemnou knihu.
Dává mi to super náhled na výchovu dětí. Jde to i líp a s láskou. Byl to silný a smutný příběh, ale i tak děkuji, že jsem ho mohla číst.
Ze začátku nuda, ale pak příběh nabral rychlý spád. Bylo to krásné. Myslím, že každá bytost touží po takové lásce, ale bohužel se každému nepoštěstí.
Hltala jsem to jak dívá! Neuvěřitelný příběh o houževnatosti jednoho člověka. Závěr byl nejlepší (skunk a ponožky)
(SPOILER) Málem jsem se u oběda pozvracela! No jo, citlivka. Až jsem si na tu představu zvykla, tak byl konec. Je hrozný, že když je něco legální, lidi si zvyknou na cokoliv. Taky žasnu nad lidskou krutostí! Jako pardon, ale lovit těhotné ženy a pak sníst jejich nenarozené děti! Hnus!!
Ubírám dvě hvězdy za zamatečné přeskakování dějových linek.
Tak to byla síla, vyvolalo to ve mě mnoho emocí. Knihu zařadím k oblíbeným.
Super. Kniha mě velice bavila! Hláška, že po hovnech mi vždycky vyhládne, to mě fakt zabilo.
Hlavní hrdinka byla místy velice trapná, až mi to trhalo oči. Třeba jak se plížila po kolenou do koupelny, nebo vykřikovala, že má zbraň a nebojí se ji použít. Tyhle pasáže mě hrozně vadily.
Takový o životě, o štěstí i obyčejných problémech všedního života. Takové knihy se mi líbí, člověk zapomene na vlastní problémy a uvolní se. ♥
Emotivní příběh o silné dívce a jejím osudu. Obdivuji hlavní hrdinku jak se se vším poprala. Akorát mě mrzí, že se nedozvíme jak to všechno přijal syn.