Bibi23 komentáře u knih
Knihu jsem měla dlouho v knihovně a po jejím přečtení nechápu, že jsem ji tak dlouho odkládala. Vtáhla mě do děje okamžitě a velmi dobře se četla. Perfektní je popis děje z pozice všech postav. Rozhodně doporučuji.
Moc krásná, čtivá, něžná a romantická kniha, která vás při čtení osvobodí od starostí a přenese na vás klid a pocit štěstí. Aspoň na mě tak působila.
Další kniha, která mě vtáhla do děje a četla se krásně. Některým sestřičkám jsem opravdu fandila a už teď se těším na další díl.
Carter opět nezklamal. Přečteno jedním dechem. Rozhodně doporučuji.
Naprosto úžasná!!! Doporučuji přečíst všem ženám. Někdy je lehké odsoudit chování žen, které zůstávají právě s tímto typem mužů, ale až po přečtení knihy pochopíte, "proč" je odejít tak těžké...
Moc dobře se četla. Krásný příběh. Doporučuji
Nádherná, nádherná, nádherná... Jedna z knih, kterou jsem nedokázala odložit. Krásný příběh, každá stránka vás vtáhne do děje i do prostředí. Rozhodně doporučuji.
Velmi čtivá kniha, vtáhne vás do děje, od druhé poloviny neodložíte až do přečtení. Jedinou hvězdičku strávám za příliš rozsáhlé popisy hub, ale chápu, že už dle názvu knihy to jinak nešlo.
Naprosto krásný příběh. Velmi dobré bylo prolínání osudů jednotlivých postav. Nádherný závěr, který ve mě navzdory smutnému ději vyvolal pocit pozitivní síly života.
Vlastně jako vždy od Chrise - suprovní, velmi čtivá. Za 3 dny přečtená. A ten závěr za mě 1* - naprosto nečekaný...
Škoda, že nejde udělit více *. Velmi dojemný příběh, který byste chtěly a zároveň nechtěly prožít. Opět jsem "zaslzela". Stojí za to přečíst.
Jedna z nejemotivnějších knih o Osvětimi. Možná i díky tomu, že je vyprávěna z pohledu tehdy 10ti leté dívky. Tolik krutosti a přitom statečnosti v jedné knize jí dává vyjímečnost.
Moc krásná kniha, velmi věrohodně popsaný příběh. Prožívala jsem s hrdinkou každou emoci. Škoda, že po "radosti" přišel takový konec.
Další z nádherných knih autorky. Až neskutečně mě vtáhl do dávné doby, abych prožívala lásku i trápení hlavní hrdinky. Moc krásný příběh.
Už od počátku velmi zajímavý děj, knihu nešlo odložit. Perfektní popis z obou stran postav, včetně myšlenek, které jim běží hlavou. Doporučuji.
Moc krásná kniha, která vás vtáhne do děje, ale i chytí za srdce. A jako u jedné z mála, na konci jsem měla v očích slzy.
Tak tuhle knihu si rozhodně nenechte ujít, je nádherná. Pohled na týranou ženu úplně jinak - citlivě, nenásilně a přitom se všemi hrůznými situacemi a násilnostmi. Už si neřeknete, proč ženy v takovém případě od násilníka neodejdou, ale kniha Vás přinutí vžít se do nejtěžších pocitů i rozhodnutí, která jsou tak nesnadná udělat.
Skvělá, úžasná. Stále jsem ji nechávala na později a teď jsem ji přečetla za dva dny. Děj má spád a je neuvěřitelně zajímavý. Mohu jen doporučit.
Moc hezký příběh. Některé okamžiky jsem skoro prožívala s hlavní hrdinkou. Doporučuji.