bjorn1322 komentáře u knih
Po dlouhé době zase WH40k a nemám k příběhu žádných výtek - ale šílené bylo stálé zaměňování "jsme" za "jsem" . No zkrátka věty ve stylu - "Všichni jsem skočili za roh" - jsou prostě brutálně mimo.
Hledání amerického snu ve Vegas a se slušnou dávkou LSD, meskaly, a čert ví s čím vším ještě, v krvi. No zkrátka Huntr S. Thompson
Přečteno během 12 dní ve volných chvílích, kterými teď zrovna moc neoplývám.
Hodnotím plným počtem - kniha z mého pohledu nemá chybu.
--- "Když tak přemýšlím o těch časech v rotě E, napadá mě, co jsem odpověděl svému vnukovi, když se mě zeptal: ,Dědo, ty jsi byl ve válce hrdina?'
,Ne,' odpověděl jsem, ,ale sloužil jsem v rotě, kde bylo hrdinů plno.' "
Mike Ranney ---
Co napsat? Jedině, že kniha obsahuje 444 stran kvalitní muziky.
Má první četba Tolkiena a prostě nemá chybu.
Jedna z nejlepších Kingových knih - tedy lépe řečeno jeden z nejlepších příběhů, když se jedná o souborné vydání šestice knih :-)
Opět jeden "příběh", který znám prvně z filmového zpracování z roku 1973. Po přečtení této skvělé knihy mi v mysli leží tyto dvě myšlenky: Kdo byl onen "Chacal"? A chtěl bych se o něm dozvědět víc!
Komiks, který musíte mít! Nebudu nic prozrazovat těm co TANK GIRL* neznaji :p
Natěšen z prvního dílu, jsem se vrhnul na "Spasitele". Spasitel Duny je něco horší než Duna, ale furt je to kvalita.
Do dnešního dne mohu říci, že jsem znal Dunu pouze z filmového zpracování (od Davida Lynche - zkrátka the best!). Jsem rád, že jsem se ke knize (tedy knihám - vezmu tuto ságu pěkně v jednom tahu) konečně dostal a byla to jízda na plné sci-fi obrátky a samou nedočkavostí načínám Spasitele Duny.
--- Bůh stvořil Arrakis, aby vychovával věrné ---
Kotleta - jak to jen říci - propečená tak akorát :-)
Ale dost kulinářské hantýrky. Že je to raná tvorba? No a co! Kotleta je holt Kotleta - a je to znát. Povídky mají hlavu i patu a pro fandy tohoto autora nutnost k přečtení. Velké plus, že tato kniha vyšla ne jen elektronicky, ale i na papíře - já osobně ji dnes po přečtení zařadil do sbírky k ostatním "KOTLETOVKÁM".
25 povídek nezapomenutelného Wabiho, toto zkrátka stojí za přečtení.
Knihu jsem pořídil kvůli povídce Kdo je tam? Dle mého názoru vynikající kniha s vynikajícími povídkami, která stojí za přečtení.