blaka165 komentáře u knih
Kniha se mi ve finále moc líbila, přestože jsem původně čekala jiný styl. Pár prvních stránek jsme byla trochu zmatená, ale pak už začaly delší kapitoly a jelo to jako po másle. Co si tedy neodpustím je ta obálka, pod kterou bych čekala jiný příběh a přijde mi, že k obsahu knihy se opravdu nehodí.
Tři příběhy, které se navzájem lehce prolínají. Obálka moc hezká, ale tím to asi tak nějak končí. Souhlasím s ostatními, že určitě kniha pro čtenáře kolem 15 let, starší na tom už asi budou podobně jako já, což ve zkratce znamená přecukřené, oproti tomu na co jsme zvyklá téměř bez příběhu.. Určitě bych zařadila jako oddechové čtení, ale kdybych věděla, že to bude něco takového, tak po pravdě, po knížce nesáhnu..
Pěkně napsané, napínavé.. Ke konci uz nebylo těžké odhalit pachatele.
Od knihy jsem očekávala více.. Ze začátku jsem myslela, že se děj postupně rozvine. Bohužel se nestalo. Jinka oddechové čtení se zajímavým nápadem, ale tím to asi končí. Bohužel.
Opět Geralt se svým dobrodružstvím nezklamal. Příjemné čtení a konec je třešnička na dortu. :)
Kniha úžasná! Jen už mi ke konci docházely síly. Na druhou stranu jsem vděčná, že příběh pokračoval dále než film.
Pěkně napsané, bohužel mě to nevcuclo tolik, v kolik jsem doufala.
Nádherná kniha! Byla to moje první kniha od autorky a rozhodně nebude poslední! :)
♥ ♥ ♥ Opět skvělý díl,ve kterém jsme se něco dozvěděli o minulosti Ciri. :)
Naproto úžasná kniha a ke konci pro mne celkem šokující odhalení. :)
Po dočtení nemám slov. Konec jsem vůbec nečekala. Za mě nejsilnější kniha, kterou jsem tento rok četla.
Opět jsem nadšená! Od autora jsem jako první knihu četla Syna, ze kterého jsem tedy byla naprosto vedle!! Přízrak byl oproti Synovi asi o něco slabší, ale přesto se mi kniha opravdu líbila a těším se na Policii. :)
Kniha se mi líbila jen ze začátku to bylo takové slabší. Je možné, že tento dojem mám kvůli době, kdy jsem tuto knihu četla, takže ne všichni musí mít stejný názor. :) Ale po úvodních 100 stránkách jsem se od knihy skoro nedostala a těšila jsem se na další přečtenou stranu. :) No a konec, krása. :)
Krásný a úsměvý příběh! Kniha byla opravdu skvělá, lehká, odpočinková. Na konci mi tedy až slzička ukápla. :)